Yoğurt Tadımından Sonra Kusma

255 görüntüleme
Canısı K.

Canısı K.

10 Eylül 2025 18:46
5.5 aylık tadımlara başladık ilk üç gün yoğurt verdim hiç kusma olmadı fakat sonraki sebze tadımlarının yanında verdiğim yoğurtlardan sonra kusma oldu(İki üç saat sonra falan) . Bende iki gün vermedim sebze yanında denemek için kusmadı ama bugün tekrar verdim ve kustu. Çokta vermiyorum bu arada sadece tadım olduğunun bilincedeyim ki zaten kendisi istemeyip mama sandalyesinden çıkmak istediğinde alıyorum hemen. Yoğurdu çiğ sütten mayalıyorum ağır geldi o yüzden kusuyor desem ilk üç gün böyle bir durum yaşanmadı sadece sebze yanında kusma oldu. Bahsettiğim kusmada neredeyse yetişkin bir bireydeki gibi oluyor. Ateşi vücudunun tepkisi hal ve hareketleri normal ama bu kusma neyden olabilir endişelenmeli miyim? Nasıl bir yol izlemeliyim?
Canısı K.

Canısı K.

14 Eylül 2025 14:30
Dediğiniz şekilde sütü alıp mayaladım iki gündür bebeğime veriyorum çok şükür kusma vesaire olmadı Allah razı olsun tekrar bilgilerinizi deneyimlerinizi paylaştığınız için 🙏🏻🌸
Esma U.

Esma U.

15 Eylül 2025 16:51
❤❤🌸🌸

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir