Sütüm Yetmiyor
609 görüntüleme
E
Emine ..
29 Aralık 2025 05:36
Bebeğim 6 aylık son bir aydır öksürük , idrarda azalma ve bezde turunculuk vardı . 200 gramda kaybedince doktorumuz mama başladı 7600 gramdan 8100 e çıktı sütümü arttırmak için takviyeler kullandım şuan arttı ama bu seferde bebeğim emmek istemiyor . Biberon daha kolayına geliyor sanırım. Tavsiyesi olan var mı?
İ
İrmb
7 Ocak 2026 09:15
@Leyla Elmas Aydar hangi biberonda kullandınız siz bide hangi mamayı kullanıyorsunuz acaaba☺️
L
Leyla E. A.
7 Ocak 2026 09:28
Wee baby e uydu Sma comfort kullanıyordum fakat dün ki haberlerden sonra değiştirmeyi düşünüyorum 🥺hangisine geçeceğime karar veremedim
İ
İrmb
7 Ocak 2026 09:47
Çok teşekkür ederim ☺️
B
Burcu B. Ö.
8 Ocak 2026 14:40
@Leyla Elmas Aydar Leyla hanım merhaba hala tutuyor mu bebeğiniz damaklı ucu
B
Burcu B. Ö.
8 Ocak 2026 14:41
@İrmb merhaba biberon ucunu denediniz mi
İ
İrmb
8 Ocak 2026 15:45
Daha kargoda denemedim maalesef
L
Leyla E. A.
8 Ocak 2026 16:07
Burcu hanım ilk gün tuttu heyecanla buraya yazdım çözüm yolu diye maalesef sonrasında yinetutmadı 😭dalga geçiiyo resmen canı isterse tutuyor
İ
İrmb
8 Ocak 2026 20:01
@Burcu Büşra Öztürk wee baby biberon aldım bugün denedim diğerlerine göre daha iyi çekti içti mama olarakta aptamil verdim
B
Burcu B. Ö.
8 Ocak 2026 20:52
@Leyla Elmas Aydar almadı mı yani bi daha :(
B
Burcu B. Ö.
8 Ocak 2026 20:53
@İrmb tuttu mu yani bebeğiniz sevindim bende aldım başlık daha gelmedi
C
Ceren
8 Ocak 2026 20:56
Ben oglumda meme reddi biberon reddi hepsini yasadim sutum kesildi surekli yeni bi seyle ugrastik. Memeyi de biberonu da ziplayarak tutuyormus onu farkettim. Yatagin kenarina oturup veya pilates topuna oturip bebegi ziplatarak emzirince once aglayip bagirsa da 1 2 dk sonra tutuyor. Alisinca dizimle hoplatmaya basladim kucagimdayken. Savasiyoruz resmen emzirirken 🫣 sutumu de motis diye bi ilac kullaniyorum onla tekrar gelmesini sagladik doktorum onerdi arastirmadan kullanmayin aman
L
Leyla E. A.
9 Ocak 2026 06:26
Hayır burcu hanım almadı 🥲bi ölçek vermek için savaşıyorum niye normal diğer bebekler gibi değil bebeklerimiz lıkır lıkır içen bebekler var 😭emzirmek ayrı dert biberon vermek ayrı dwrt
L
Leyla E. A.
9 Ocak 2026 06:27
Ceren hanım bizde hepsini yaşadık meme reddi olduğu zaman keşke emzirecegime sağıp verseydim inanın emzirmektentiksindim artık biberonu da işe başlayacağım için alıştırmaya çalışıyorum
G
Gözde ..
9 Ocak 2026 11:38
Vallahi benim kız da gece uyurken tam dalmaya yakın vermeye çalışıyorum o zaman tutuyor ama azıcık emip bırakıyor tabiki uykuya geçtiği için. Gündüz gözüyle asla tutmuyor, alıştırma bardağı da denedim onunla da birkere içti birdaha içmedi. Hayır emmediği için sütüm de azalıyor sağmakla da iş yürümüyor gerçekten çok sikildim ve bunaldım. Bir de hastalandı bir haftadır emmek dışında birşey de yemek istemiyor. Allah sonumuzu hayretsin. Evim resmen biberon dükkanı. Olduğu kadar kullanabilsek keşke.
L
Leyla E. A.
10 Ocak 2026 13:49
Benım de resmen biberon dükkanı gibimeson bugün su bardağı ile içirmeye çalıştım onuda içmedi delirecegim vallahi keşle memeyi reddetse biberon tutsa çok yoruldum çok bi ölçek yesin diye neler neler n yapıyorum