Sma Mama Toplatılıyor

402 görüntüleme
N

Nurten

6 Ocak 2026 18:54
Arkadaşlar herkese merhaba Sma ürünleri toplatılmaya başlamış seri numaralarıyla açıkcası kullandığım ürünler şu an belirtilen seri numaralardan değil ancak yine de rahatsızlık duyuyorum. sma comfort 2 kullanıyorum muadili önereceğiniz mama var mıdır? Ve sizler kullanmaya devam etmeyi düşünüyor musunuz?
N

Nurten

7 Ocak 2026 11:11
Elinize emeğinize sağlık şikayette bulunabileceğimiz yerleri varsa linkini paylaşırsanız seviniriz.
B

Beyza Ö.

7 Ocak 2026 11:25
paylaşılan listeyle elimdeki mamanın kodu uyuşuyor toplam 3-4 kere verdim doymadığını hissettiğimde verdikten sonra kusması olmuştu fazlasını kusmuştur diye düşünmüştüm. Eğer bu bakteriye maruz kaldıysa da atılmış mıdır vücudundan en son 2gün önce vermiştim 60ml 😔😔
N

Nurten

7 Ocak 2026 11:52
Evet bende bu yüzden vücuttan atılımı için neler yapmak gerekir, tehlike boyutu nedir diye @Osman Gönülal hocamı etiketlemiştim. Tüm annelere ve bebeklerimize geçmiş olsun.
Hab

Hab

7 Ocak 2026 11:59
Cimere yazdım mama markalarına mail attım
N

Nurten

7 Ocak 2026 12:50
Osman Hocamız instagramda bilgilendirici videoyu paylaşmış arkadaşlar. Kendisine bizlere yine yardımcı olduğu için çok teşekkür ederim. @Osman Gönülal
T

Tuba ..

10 Ocak 2026 14:28
Sma dan sonra hangi mamaya geçtiniz ben golden goata geçtim ama kabızlık yaptı. Hipp in içeriğinde Palm yağı var kullanmak istemiyorum. Bebeğin gazlı bir çocuk ne kullanabilirim. Öneriniz var mı?
N

Nurten

10 Ocak 2026 17:57
Canım hipp kabızlık yapınca bebelac gold aldım o iyi şu an. Bu arada golden goatta kabızlık yapmıştı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir