Hipp Mama Rengi Farklı

270 görüntüleme
B

Betül ..

7 Ocak 2026 19:59
Bebeğim 6. ayını doldurmak üzere. Artık sütüm yetmediği için mamaya başladık Hipp organik combiotic aldık ilk kutu gayet iyiydi bebiş de sevdi gaz kabızlık falan yapmadı ancak ikinci kutuda mama rengi beyaz değil sarıydı ancak koku, tat gibi şeyler aynı gibi geldi bana. İkinci kutuyu 4 gündür içiyor ve 3 gündür aşırı gaz, sürekli ıkınma ve karın ağrısı var gibi. Kabız değil kakasını yaptı ama aşırı ıkınıyor ve huzursuz ayrıca çok gazlı. Neden böyle oldu? Mama mı değiştirmeliyim?
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

8 Ocak 2026 17:29
Oh massallah @Betül hanım ben de alayım o zaman çok teşekkürler 🥰
B

Betül ..

8 Ocak 2026 17:42
Rica ederiim evet siz de deneyin mutlaka, umarım olumlu sonuç alırsınız 💖 @Ayşe Vural
Ö

Özge

10 Ocak 2026 06:38
bebeğim dogdu sezaryen olunca süt gelmedi. daha önce etrafımda herkes sma kullaniyordu bende ondan aldim. gaz yapti sürekli ıkındı. temiz icerikli diye hipp başladik 3 aydir bir sikayetimiz yok. gaz kabızlık vs yapmadi. sadece cok vermek gerekiyor birazyogun dgil diye degiselm dedik aptamil prosyno aldik hep kustu. hipp ten devam
B

Betül ..

10 Ocak 2026 06:43
Peki kutular arasında mamada renk farkı var mı hiç fark ettiniz mi öyle bir şey? Bende iki kutu var birinde mama beyaz diğerinde sarı çünkü
Ö

Özge

10 Ocak 2026 06:45
hep 800 gr alıyorduk. 600 gr aldik en son evet biraz rengi farklıydı. ama icerikte fark göremedim. guvenilir yerden aldim ikisini de. bebegimde de farkli bir durum gozlemlenedim. kullaniyorum ben
B

Betül ..

10 Ocak 2026 06:50
Ben de içeriğine baktım bir fark yok gibi ama benim bebeğime dokundu maalesef artık neyi değiştirdiler bilmiyorum ama mecbur değiştirdim mamayı
Ö

Özge

10 Ocak 2026 06:53
son çıkan haberlerden sonra da sma dan korktuk. seri numarasinda sorun çıkmadı ama kardeşim kullanıyordu değiştirdi bebeğine
Ö

Özge

10 Ocak 2026 06:53
peki siz farkli çıktı dediğiniz kutularin gramaji ayni mıydı
B

Betül ..

10 Ocak 2026 08:43
Evet aynıydı ikisi de 350 grdı. Aynen sma kullanılmaz Aptamil de geçenlerde yurt dışında yine böyle bir durumdan toplatılmıştı diye istemiyorum geriye de çok bir seçenek kalmıyor maalesef

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir