Hangi Mama ? Aptamil ve Hipp Kullananlar
408 görüntüleme
A
Azra
8 Ocak 2026 12:51
Aptamil prosyneo mu yoksa Hipp mi kullananlar yorum yapabilir mi ? Bebeğimin kilo alımı biraz düşük
E
Esra A.
10 Ocak 2026 10:25
Benim bebeğim her mamayı içemiyor her mama iyi gelmiyor . aptamil AR yazdı bir doktor da kendi doktoruma bebeğimi göstermeden onu başlamak istemedim . Ama yüzünde hafif alerjiler oluşmaya başladı mama başladığımdan beridir sanırım inek sütü proteini alerjisi var doktor bugün Evolvia mama verdi o nasıl gelecek bakalım . Ama golden goat sindirim açısından bebeğime çok iyi geldi gerçekten. Bir de 10 günde 200 grama yakın kilo almış ekstra mamayla (golden goat)

Ayşe K. O.
10 Ocak 2026 13:24
Ben zeytinyağını 2-4 aylık süreçte ara ara kullandım. Betül hanım ben etiket yapamadım sizi ya.

Ayşe K. O.
10 Ocak 2026 13:26
Biz golden goat mama ile 6 aylık olana kadar ayda 600-750 gr arası aldık,son ayda 500 gr almışız ama doktor normal dedi.
A
Azra
10 Ocak 2026 13:38
@betül hanım bebeğim 5 buçuk aylık ben hala zeytinyağı kullanıyorum kaka yapmadığı zaman bir kaşık içiriyorum o gün mutlaka yapıyor yani
S
Selin T.
10 Ocak 2026 13:54
Kesinlikle Aptamil Prosyneo. Gaz yapmıyor, içeriği de temiz
B
Betül ..
10 Ocak 2026 20:02
@Esra Aktan toz halinde gaviscon dimi bizde de var ama kullanmıyoruz şu an çünkü o ara bebeğim mama kabul etmiyordu veremiyordum kaldı öyle
B
Betül ..
10 Ocak 2026 20:03
Benimki 6. ayını doldurdu zaten artık verebilirim dün armut püresine eklemiştim iki damla ama çay kaşığı fazla olur sanıyordum herkes kullanıyormuş meğer @Ayşe Katkıcı Ongun
B
Betül ..
10 Ocak 2026 20:05
Gayet iyi kilo almışsınız maşallah biz sadece anne sütü ile ilerliyorduk sütüm yetmeyince birden mamaya başladık alışmakta zorlanıyor bugün sabah 3 saat ıkındı da anca yaptı ama öğlen kolay yaptı yavaş yavaş alışıyor sanırım yarın da kolayca yaparsa tamam demektir bakalım @Ayşe Katkıcı Ongun
B
Betül ..
10 Ocak 2026 20:08
Ben de vericem yarın bir çay kaşığı peki bir gün yapmadığında mı yoksa ıkındığında mı veriyorsunuz benimki birkaç saat ıkınıyor mama yüzünden @Azra
A
Azra
11 Ocak 2026 00:44
Ikındığında eğer kakasını yapmaya zorlanıyor ise veriyorum ama zararsız zaten her gün bir küçük verebilirsiniz
Ö
Özge K. ..
11 Ocak 2026 00:59
Hip kullandık biz çok memnunduk. Kesinlikle öneririm ama bizim kilo almamıza bisküvi maması yardımcı oldu yani bizde kilo çok almiyorduk bisküvi maması ile çok güzel aldık şimdi ek gıdaya geçtik hâlâ yemek yemediginde bisküvi maması yiyoruz.
L
Leyla E. A.
11 Ocak 2026 02:34
Bisküvi maması nedir özge hanım kaşık maması mı
E
Esra A.
11 Ocak 2026 06:12
@Betül bize de doktor 10 ml suyla sulandırıp verebilirsin dedi öyle kabul etmezse mamaya kat ver dedi . Daha kullanmadım . 2 3 defa Evolvia kullandık dünden beridir rengi kokusu bir değişik . Bebeğim de çok sevmedi ama az az içiyor gibi . Biraz gaz konusunda zorlanmaya başladı gibi geldi .
A
Azra
11 Ocak 2026 06:53
@Özge Kaplan bisküvi maması nedir yardımcı olur musunuz bebe kbisküvisi mi