Hangi Mama ? Aptamil ve Hipp Kullananlar

406 görüntüleme
A

Azra

8 Ocak 2026 12:51
Aptamil prosyneo mu yoksa Hipp mi kullananlar yorum yapabilir mi ? Bebeğimin kilo alımı biraz düşük
M

Müjge V.

8 Ocak 2026 12:58
Golden goat
İ

İlayda A.

8 Ocak 2026 13:03
Hipp kullanıyorum kilosu yavaştı hem kilo alımı yaptı gaz gibi sorunlarda yaşamıyoruz iki aydır gayet memnunum
E

Esra A.

8 Ocak 2026 13:11
Golden Goat kullanıyorum . Aptamil ve hipp bebeğimde çok gaz yaptı ve hipp çok kusturdu .
Y

Yasemin

8 Ocak 2026 13:13
Golden goat çok iyi geldi benim bebeğime
M

Merve A. ..

8 Ocak 2026 13:37
Golden goat kilo aldırıyor mu emin misiniz benim bebeğime hiç etkisi olmamıştı da
B

Betül D. D. ..

8 Ocak 2026 20:24
Hipp tavsiye ederim ben de. Gaz damlası desteğiyle beraber hiç gaz yapmadı bizde. Güzel kilo aldırdı
Ayşe K. O.

Ayşe K. O.

8 Ocak 2026 21:54
Golden goat kullanıyorum, hiç sindirim sıkıntısı yaşamadık. Çok memnunuz. Bebeğimde çok seviyor. Kilo alımımız iyi. Her bebek farklı tabiki, ona ne iyi geliyorsa sizin için en iyisi o olacak.
Ö

Özge

10 Ocak 2026 06:42
ikisini de denedim. aptamil prosyneo kusturdu bebeğimi. hipp organic combiotic kullanıyoruz 3 aydır. memnunuz. sadece yoğun değil diye diğer mamalara göre daha fazla içiyor. kilo alımı derseniz fazla bile aldı 😅 anne sütü ve mama gidiyoruz biz. ama son zamanlarda süt arttirma ve yaglandirma pesindeyim. mama kullanimi giderek azalıyor. bakalim.nasil olacak
S

Semanur Y.

10 Ocak 2026 06:45
Aptamil sanki ishal yapıyor bana mı öyle geliyor
B

Betül ..

10 Ocak 2026 06:48
@Müjge Varlı @Esra Aktan @Ayşe Katkıcı Ongun ben de 2 gün önce golden goata başladım gaz ve kusma yapmadı o konuda çok iyi ama kaka yapmakta çok zorlandı bu sabah uykusundan uyanıp 3 saat ıkındı da anca yapabildi sizde böyle bir durum oldu mu acaba? Geçici midir alışma süreci falan yoksa kabız mı yapıyor acaba mama değiştirmeli miyim?
Ayşe K. O.

Ayşe K. O.

10 Ocak 2026 06:53
Geçicidir diye düşünüyorum. Bizde kabızlık olmadı. Kabızlık olacak gibi hissedince 1 çay kaşığı zeytinyağı koyarım mamaya, doktorun önerisi bu şekildeydi. Mama hazırlarken mama ve su miktarını kutudaki ile aynı yapmak lazım. Az su çok mama kabızlık yapabilir. Çok su az mama besin değeri açısından verimsiz, su fazlalığından ötürü böbrekleri yorabilir.
M

Müjge V.

10 Ocak 2026 06:54
Ben de hiç kabızlık yapmadı anne sütü ve mamayı birlikte kullanıyoruz. Fakat ben prebiyotik de kullanıyorum
E

Esra A.

10 Ocak 2026 07:22
Benim bebeğim de sanırım reflü var bunun dolayısıyla doktor bir ilaç yazmıştı . O ilaç bebeğimin gazını kakasını çok güzel yaptırıyor . Ondan sonra başladım ben golden goata çok şükür hiç bir problem yaşamadık şuanlık kusmuyor da ama ml olarak 60 ml veriyorum + anne sütü yapıyoruz .
B

Betül ..

10 Ocak 2026 08:46
Bebeğim tam 6 aylık. Mamasının içine zeytinyağı ekleyebilir miyim ben de acaba? En azından mamaya alışana kadar yardımcı olurdu @Ayşe Katkıcı Ongun
B

Betül ..

10 Ocak 2026 08:47
Probiyotik zaten kaka yaptırmada yardımcı biz de kullanırken her gün yapardı ama uzun süre kullanım önermedi doktor 2 ay sonra bırakmıştık @Müjge Varlı
A

Azra

10 Ocak 2026 08:48
Eczaneden asiti alınmış zeytinyağı alın aç karnına bir çay kaşığı içirin ya da mamasına katın çok faydası oldu
B

Betül ..

10 Ocak 2026 08:49
İlacın ismi ne acaba? Benim bebeğimde de reflü var da olmadı doktoruna bir sorarım ilacı. Ben de mama artı anne sütü ama aynı anda değil günde 2 öğün mama kalanı anne sütü. Mama öğününde 150 ml içiyor tek seferde @Esra Aktan
B

Betül ..

10 Ocak 2026 08:50
Chatcpt'ye sorduğumda mamaya katılmaz demişti diye katmıyordum alıp ekleyeyim öyleyse @Azra
M

Melike G.

10 Ocak 2026 10:06
Bende bebeğime golden goat kullanıyorum kabızlık veya gaz problemi yapmadı ama diğer mamalar gibi çok fazla kilo aldırmıyor içeriği temiz anne sütüne en yakın mama bence @Esra Aktan reflü maması kullanmayı denemediniz mi
E

Esra A.

10 Ocak 2026 10:23
Bir doktor gastrotuss verdi ama kendi doktorumuza bugün gittik onun hafif olduğunu gavisconun bebekler için olanını yazdı. Ben de aynı anda vermiyorum önce emziriyorum aradan yarım saat 1 saat geçince mama veriyorum. Bugün aralarında yarım saat olarak 60 + 60 ml verdim hepsini içmedi .

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir