Gece Uykuda Bez Taşması Sürekli

311 görüntüleme
Ayşegül A.

Ayşegül A.

6 Ekim 2025 07:40
Arkadaşlar son günlerde geceleri hep bezi taşmış oluyor.Baby turco kullanıyordum.önceleri taşma yaşamıyorduk.değiştirdim molfix aldım.ama onda da oluyor.hep üst yanlardan oluyor.koltuk altına kadar nerdeyse bazen.Buz gibi oluyor hemen farkedemiyorum tabi.3 kere kıyafet çarşaf değiştirdiğim oldu.5 kilo 3 numara bez kullanıyoruz.bez küçük gelmiyor.yeni olmaya başladı hatta büyüktü.Gündüzleri taşma olmuyor gündüz çok daha hareketli olmasına rağmen.Neden oluyor,ne yapmam gerekiyor bilmiyorum artık.hasta olacak diye korkuyorum.
A

Aygun A.

6 Ekim 2025 07:47
Evet benim bebeğimdede oluyor 5aylik şuan. Geceleri bez değiştirmiyorum uykusu açilmasin diye ama çok taşıyor bezden
Ayşegül A.

Ayşegül A.

6 Ekim 2025 07:51
4,5 aylık benim oğlum.son bu hafta başladı taşma olayı.gece altını değiştirmeye çalışsam çok ağlıyor uykusu açılıyor.geri uyuması zor oluyor.taşırınca mecbur değiştiriyorum önce az emzriyorum.arkasından değiştiriyorum yine ağlıyor ama emdiği için sakinliyor biraz.sonra tekrar emziriyorum emerken uyuyor ama yatağa koyunca tabi kıprdamaya devam ediyor.uykusunı da bozmuş oluyorum.Anlayamadım gtti.bezden olsa değiştirdim yani.kayıyo yan tarafından bez.O kadar güzel yapmama rağmen.Gündüz harektine rağmen olmuyor.Ne yapacağımı şaşırdım
A

Ayşe N. Ç.

6 Ekim 2025 08:09
Merhaba, bu sorunu ben de çok yaşadım ve etrafımda yaşayan da çoktu. Pek çok bez denedim sleepylerde çok sorun yaşadım molfix bana daha iyi geldi mesela. Bu sorunun artık bez ile değil pipi ile ilgili olduğuna kanaat getirdim çünkü üstten taşma problemi yaşayan tüm tanıdıklarımın oğlu var :D idrar yaparken pipilerinin dikleşmesine veriyorum artık. Gece yatay pozisyonda oldukları için de yukarı yönlenebiliyor. Gündüzleri çoğunlukla dikey durumdalar. Zamanla azaldı bir ara kafayı yiyecektim ben de. Gece üşüme kaynaklı da deniyor kimi yerlerde. Ama üşümediğine, iyi bağladığıma inanıyor, beze de güveniyorsam ve hala taşma yaşadıysam artık başka sebep bulamıyorum :D
Ayşegül A.

Ayşegül A.

6 Ekim 2025 08:46
Ayşenur hanım doğru diyorsunuz olabilir gerçekten.gündüz yaşamıyoruz bunu çnkü.gündüz daha hareketli ve aynı geceki gibi dolu bez oluyor yani.Bu gidişle hasta olur diye korkuyorum.buz gibi oluyor çnkü ıslanınca doğal olarak.emmeye uyandığında anca farkediyorum.çok önce mi oluyor blmiyorum tabi.Uyku tulumu kullanmak istiyorum artık ama bu taşmalardan dolayı da kullanamıcam.kalın çnkü her gün yıka kurut zor olucak.giydircek şey bulamıyorum artık gece.kıyafet çarşaf yetiştiremiyorum.hasta olmasın da dua edicem artık başka napabilirim😅 teşekkür ederim yanıtınız için☺️
S

Saziye G.

6 Ekim 2025 09:13
Prima premium care kullanıyoruz hiç taşma yaşamadık 10 aylık bebeğim
Ayşegül A.

Ayşegül A.

6 Ekim 2025 09:29
Teşekkü ederim saziye hanım.
Y

Yasemin K.

6 Ekim 2025 10:02
Ben ilk bebeğimde buna çözümü gece uyurken prima takarak buldum. 2yaşına girmek üzere hala gece prima takarım ve taşmaz. Ayrıca bezin karın bölgesini az bir şey de içe doğru katlayın. Prima çok pahalı ama günde bir kez taktığımız için kabullendik artık 😁
Ş

Şeyma H.

6 Ekim 2025 10:09
Benimde 4 ay 8 günlük ı oğlumun 1 haftadır taşıyor molfix kullanıyorduk gece prima takmaya başladım artık ama o bile taşıyor
Ayşegül A.

Ayşegül A.

6 Ekim 2025 10:13
Yasemin hanım 3 bez denedim.slepy pişik yaptı.baby turco bıraktım ve molfix devam ediyorum.Artık bez almaktan gına geldi😂 elimde molfix baya var.Karın bölgesini içe katlamayı deneyeyim bir de teşekkür ederim☺️
Ayşegül A.

Ayşegül A.

6 Ekim 2025 10:14
Şeyma hanım çözümü pek yok sanırım😂 nolcak böyle bakalım hasta olmasın da☹️
Y

Yasemin K.

6 Ekim 2025 18:10
Bilmiyorum yani ama gerçekten primanın çok farkını gördüm ben şahsen.sizin gibi birçok marka denedim ve son çare bu oldu. Prima da bazen biraz taşırıyor ama bu mesela haftada bir kez felan sızıntı şeklinde oluyor. O da bebeği rahatsız etmiyor, üşütmüyor. Diğer bezlerle yatırınca sırılsıklam alıyordum sabah. Üstüne hortumla su tutmuş gibi😂
Ayşegül A.

Ayşegül A.

6 Ekim 2025 18:16
Yasemin hanım valla bilmiyorum ben de elimde çok fazla bez var.bi kaç gün daha bakıcam eğer devam ederse alırız yani yapcak bişey yok😅
Ş

Şeyma H.

7 Ekim 2025 10:38
Ben gece mecbur sinsice değiştiriyorum çok yavaş hareket ederek😂
Ayşegül A.

Ayşegül A.

7 Ekim 2025 10:58
Bizimki çıt sesine uyandığı için sinsilik yapamıyorum😂 uyurken yatakta döneyim onu bile farkediyo kıpırdıyo😂 ama yanında davul çalsın uyanmaz çok garip😂😂
Ş

Şeyma H.

7 Ekim 2025 11:03
Gerçekten öyle bebekler çok garip aynı şekilde bizimkide dün gece şansıma uyanmadı 😁 inşallah kısa sürede deliksiz güzel uyurlar ve bizlerde biraz olsa rahatlarız
Ayşegül A.

Ayşegül A.

7 Ekim 2025 11:06
Sizinki kaç aylık acaba.ne zaman gece uyanması biticek acaba😅 2 kere emmek için uyanıyor.5-6 saatte bir uyanıyor.çok nadir 1-2 kere 8 saat uyumuştu 1 kere uyanmıştı sabaha karşı.ama son zamnlarda yine 2 kereye döndü.
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

7 Ekim 2025 11:21
Prima premium care kullanıyorum daha hiç çiş ya da kaka taşması olmadı 6 aylık oğlum. Parasını sonuna kadar hak ediyor diyebilirim 💕
Ş

Şeyma H.

7 Ekim 2025 13:16
Benimki 4 aylık normalde gece uyanmıyordu 1 kere sabaha karşı 5 de mızmızlanırdı sonra 7 de güne başlardı ama 3 ayı biraz geçtikten sonra başladı cok rahat 4 kere kalkıyor 😭 inanın kendi yorgunlugumu geçtim onun sağlıklı büyümesi için güzel uyuması lazım onu düşünüyorum
Ayşegül A.

Ayşegül A.

7 Ekim 2025 18:27
Ne güzel uyuyormuş.4. Ay uyku gerilemesi yaşıyor olabilir şeyma hanım.benmki 3. Aya doğru gece 2 kere uyanmaya başladı.ondan önce daha sık uyanıyordu.öyle devam ediyoruz.1 kereye bile düşse mutlu olcam ama nerdee😅 inşallah sabaha kadar mışıl mışıl uyacağı günler yakındır😊
Ayşegül A.

Ayşegül A.

7 Ekim 2025 18:29
Ayça hanım prima söyledi diğer arkadaşlar da şans vermek lazım ona da artık sanırım.hasta olmasından da parası önemli değil.teşekkür ederim😊

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir