Gece Uykuda Bez Taşması Sürekli
312 görüntüleme

Ayşegül A.
6 Ekim 2025 07:40
Arkadaşlar son günlerde geceleri hep bezi taşmış oluyor.Baby turco kullanıyordum.önceleri taşma yaşamıyorduk.değiştirdim molfix aldım.ama onda da oluyor.hep üst yanlardan oluyor.koltuk altına kadar nerdeyse bazen.Buz gibi oluyor hemen farkedemiyorum tabi.3 kere kıyafet çarşaf değiştirdiğim oldu.5 kilo 3 numara bez kullanıyoruz.bez küçük gelmiyor.yeni olmaya başladı hatta büyüktü.Gündüzleri taşma olmuyor gündüz çok daha hareketli olmasına rağmen.Neden oluyor,ne yapmam gerekiyor bilmiyorum artık.hasta olacak diye korkuyorum.
B
Büşra T.
7 Ekim 2025 18:46
Benım oğlanda sulu kaka yaptıgı zaman tasıyo

Ayşegül A.
8 Ekim 2025 07:05
Büşra hanım çok şükür geceleri kaka yapmıyor.gündüz yaparsa ve çok fzla yaparsa elbette taşıyor.bi ara çok fazla yapıyordu çnkü 5-6 gün yapmadığı oluyordu.tabi patlama yaşanıyordu😂 o tabiki normal bi durum.çiş olayı sıkıntılı gece olarak sadece.Gündüz olsa hemen farkedilir ama gece farkedemiyorum.
A
Ayse S.
16 Ekim 2025 06:48
Oglum 1 yasinda dogdugundan beri sleepy kullaniyoruz bio natural olani ama geceleri tasiyor neden olabilir 😔

Ayşegül A.
16 Ekim 2025 07:20
Ayşe hanım sleepy bize pişik yapmıştı kullanamadık.o konuda yorum yapamayacağım ama arkadaşların çoğu hep prima premium care önerdi.26 lı olanı sipariş verdim verdim.onu deneyeceğim bir de.siz de deneyin isterseniz.sadece geceleri takarsınız