Bebeğim Bugün Ne Yesin?🍳🥑🍼

2761 görüntüleme
Cansu K. E.

Cansu K. E.

Emzirme Danışmanı

1 Ağustos 2025 07:49
Merhaba Sevgili Anneler,

Ben Hemşire ve Emzirme Danışmanı Cansu, 6 yaşında ve 7 aylık iki oğlum var.
Ek gıda süreçlerini tecrübe etmiş bir anne olarak hepimizin aklındaki **‘ne yedirsem?’ ‘İştahsız neyi sever acaba’ ‘bugünde yemedi’** gibi tüm kaygı dolu cümleleri biliyorum ve sizi anlıyorum, bu başlığı biz annelerin yalnız olmadığını hissettirmek için açtım.

Burayı Babysfer’in tarif defteri gibi kullanalım, dileyen gün içinde verdiği bir öğünün tarifini yazabilir, dileyen fikir edinmek için kullanabilir.

Daha düzenli ve faydalı olabilmesi adına;
**Bebeğinizin kaç aylık olduğunu, varsa özel durumunu (alerji vb)** belirtip **tarifinizi açıklayıcı şekilde** yazmanızı rica ediyorum.

Dipnot olarak, lütfen paylaşılan tarifte size göre yanlış gördüğünüz bir uygulama varsa eğer yorum sahibi anne soru sormuyorsa fikir belirtip eleştiride bulunmayın, bu kaygıyı azaltmak yerine arttırır ve hoş olmayacaktır. Size uygun gelmeyen tarifleri geçebilirsiniz. Amacımız bağcıyı dövmek değil üzüm yemek 😊 o yüzden hiç bir anneyi incitmeyelim.

Sevgiler🥰

Gün içerisinde buraya tarifler ekleyeceğim🌸
E

Emine

12 Ocak 2026 17:53
Merhaba Cansu hanım bebeğim 9 ay 6 günlük 10 gündür kabızlık başladı yeme içmeyle ne yaptıysam düzeltemedim canı acıyor acıktıkça tutuyor tuttukça sertleşiyor bugün doktora gittik anestol ve fito krem verdi çatlak görünmüyor ama Yinede verdi birde Duphalac ve nestle optifiber verdi ama ben bunları kullanıp bırakınca eski haline gelicek diye korkuyorum nerde hata yapıyorum beslenmesi bol sebzeli lifli meyve hergün kayısı armut yiyor yoğurt yiyor ne yapacağımı bilemedim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir