Akşam Huzursuzluğu Yaşayan Var mı
497 görüntüleme
Ş
Şerife K.
20 Kasım 2025 17:00
Bebeğim 2 ay 7 günlük. Önceden çok sakin bir bebekti koyduğum yerde sakince bekler sürekli kucak istemezdi. Şimdi ise huyu çok değişti 1 haftadır sabahtan öğleye kadar gülücükler saçan bebeğime öğleden sonra bir şey oluyor, ne yerde ne kucağımızda durmuyor ağlıyor. Uykuları kısa kısa ve daha sık beslenmek istiyor. Bunu yaşayan var mı. Sonra eski haline dönüyor mu?
Ş
Şerife K.
4 Aralık 2025 18:55
@Duygu Kurt Yalçın artık buna inanıyorum. Haftaya 3.ayımızı dolduracağız inşaallah geçer.
D
Duygu K. Y.
4 Aralık 2025 19:08
Kolik diye korkmuştum benim bebeğim de o kadar çok ağlıyordu ki. Öyle böyle geçti bir ay sürmüştür diye tahmin ediyorum. Kova ve yürüyüşe çıkma bizde en çok işe yarayan. Şuan 14 aylık kızım o günlerdeki çaresizliğimiz anı olarak kaldı geçti gitti :) sabredin ve kendinizi yıpratmamanın çaresine bakın ❤️
H
Hilal ..
6 Aralık 2025 18:43
Cadı saati yaşıyorsunuz bizde yaşadık aynı şeyi araştırmanızı öneririm rahatlatacak yöntemler var
D
Damla K.
9 Aralık 2025 15:59
15 haftalık bebeğim akşam 6-7 den sonra bi haller oluyor gündüz başka akşam bambaşka bir bebekle karşılaşıyorum 😏
Ş
Şerife K.
9 Aralık 2025 16:03
Ben biraz anladım sorunu galiba. Yoruluyorlar. İyi Bi uyku çekmeleri gerekiyor gece uykusundan 2 saat önce