Yüzüstü Uyuma

185 görüntüleme
Vesile E.

Vesile E.

10 Ekim 2025 20:17
Bebeğim 4 aylık kucağımda uyutup yatağına bırakıyorum bir süre sonra yüzüstü uyumak için dönüyor ve kolunu kurtardı kafasını ayarladı rahatını bulmaya çalısırken sinirlenerek uyanıyor desteksiz uykuya da geçemiyor uyku evresine baştan başliyoruz aynı durumu yaşayıp çözüm bulan var mı acaba 🤭
Nazife .

Nazife ..

10 Ekim 2025 20:48
Merhaba benim bebeğim öyle rahat ettiği için ince bir yastık koyup üzerine yatırdım hep yüzüstü uykuya geçti 9 aylık olacak hala ilk etapta yüz üstü yatıyor sonra rahatına göre dönüyor
Vesile E.

Vesile E.

10 Ekim 2025 22:45
Teşekkür ederim 🙏
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

10 Ekim 2025 22:55
Siz düz yatırdıysanız kendisi dönüyorsa müdahale etmeyin kafasını yan çevirdi ise bırakın öyle uyusun arada kontrol etmeniz gerekecek sadece
Vesile E.

Vesile E.

11 Ekim 2025 02:32
Tesekkür ederim🙏 @Ayça Karamehmetoğlu Arıkan
Zehra S.

Zehra S.

14 Ekim 2025 17:55
doktorlar çok önermiyor ama bebek sürekli dönünce elimizden bi şey gelmiyor doktorum sık sık kontrol ettiğim sürece sorun olmaz ama genelde 1 yaşına kadar önermiyoruz demişti sinirlenerek uyanması da merak etmeyin geçecektir😅😅 biz 1 hafta uykusuz kalmıştık alışana kadarü
Vesile E.

Vesile E.

14 Ekim 2025 18:21
Dün doktoruma sordum ve şaşırtıcı şekilde emzirme yastığının içine yatır ki rahat dönemesin dedi :/ @Zehra Soylu evet 1 hafta olmak üzere ve gece gündüz farketmeksizin uykusu yok denecek kadar az 🤦‍♀️
Şengül T. C. .

Şengül T. C. ..

14 Ekim 2025 19:29
6 aylık olduk bizde aynıyız yüz üstü dönüyor tekrar dönmeyince ağlıyor sabaha kadar böyle devam ediyor sürekli uyanıyor
Vesile E.

Vesile E.

14 Ekim 2025 19:52
Sadece dönemeyince mi ağlıyor peki uyuyor mu bir süre yüzüstü @Şengül Tülay Ceritli
Zehra S.

Zehra S.

15 Ekim 2025 20:05
alıştıkça her döndüğünde uyanmayı bırakacaktır merak etmeyin 😅 biz 4. ayda dönmeye başladık yüzüstü sonra ona alıştı zamanla sonra artık yatakta gidecek yeri kalmayınca ağlıyordu tek tarafa doğru dönerek gittiği için şimdi her tarafa dönebiliyor daha yeni yeni rahatladık 7 ay 1 haftalığız😅😅
Vesile E.

Vesile E.

15 Ekim 2025 20:16
Teşekkür ederim 🙏 @Zehra Soylu
Şengül T. C. .

Şengül T. C. ..

15 Ekim 2025 20:37
Evet yüz üstü uyuyor belli süre ama çabuk uyanıyor uyusa bile bugün sordum doktora istemediğimiz şeyler bu dikkat edin dedi
Vesile E.

Vesile E.

15 Ekim 2025 21:42
Teşekkür ederim 🌼 @Şengül Tülay Ceritli

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir