Yüzüstü Uyuma

66 görüntüleme
Y

Yasemin B. ..

3 Ekim 2025 08:18
Bebegim 6 aylık 4. Ayında dönmeye başlamıştı o zamandan beri sürekli yüzüstü uyuyorher döndüğünde çevirmeli miyim zararı olurmu
Fatma U.

Fatma U.

Uyku Danışmanı - Uzman Psikolog

3 Ekim 2025 08:24
Merhabalar 🌼 Bebeğinizin 4. ayda dönmeyi öğrenmesi ve 6. ayda sürekli yüzüstü uyumayı tercih etmesi, motor gelişiminin sağlıklı ilerlediğini ve bebeğinizin kendi bedenini kontrol etme becerisini kazandığını gösterir. Bu yaştan itibaren bebek, kendini yüzüstü çevirebiliyorsa ve uyanıkken de başını rahatlıkla kaldırıp hareket ettirebiliyorsa, uykudayken onu sırtüstü çevirmeye çalışmanıza gerek yoktur. Bebeğinizin güvenliği için yatağının kesinlikle düz ve sert olduğundan emin olun ve yatakta gevşek battaniye, yastık, tampon veya pelüş oyuncak bulundurmayın
C

Cemre Y.

3 Ekim 2025 19:08
Yüz üstü yatıyor beşiğin köşesine gelince ilerleyemeyince veya tekrar sırt üstüne dönemeyince ağlıyor. Bunu nasıl çözebiliriz?. Koca bi yer yatağı yapıcam az kaldı
Y

Yasemin B. ..

3 Ekim 2025 19:34
Bizimki de aynı şekilde oluyor beşiği biraz geniş olmasına rağmen geceleri donemeyince ağlıyor uyaniyor ben kucağıma alıp uyutup tekrar koyuyorum mecburen ama gündüzleri gerçekten de yer yatağı yapıyorum.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir