Yüzüstü Uyku

132 görüntüleme
M

Mekiya B. ..

13 Ağustos 2025 22:12
4ay10 günlük bebegim uykusunda sürekli yüzüstü dönüyor. Her seferinde burnu dışarda ama yine de tedirgin oluyorum bu durumdan ,ne yapılabilir lütfen fikir verin?
Beyza E.

Beyza E.

13 Ağustos 2025 22:42
Siz öyle yatırmadığınız sürece kendisi dönüyorsa sorun yok, yatağında battaniye yastık gibi şeyler olmasın yeterli 😌
M

Mekiya B. ..

14 Ağustos 2025 07:44
Sırtüstü yatırıyorum yüzüstü dönüyor. Birşey olur diye korkuyorum :(
Yasmina Y. Ö.

Yasmina Y. Ö.

İç Mimar

14 Ağustos 2025 08:28
Siz sırtüstü yatırıyor o kendisi dönüyorsa sıkıntı olmaz, artık dönmeyi, kendini kurtarmayı öğrenmiş demek ki.
Begüm T.

Begüm T.

14 Ağustos 2025 08:55
Bol bol tummy time devam iyice kafasını kaldırsın ki kurtarsın benim kızımda öyle sadece yüzüstü uyuyor döndürsem bir sn sonra tekrar dönüyor Yapcak bişi yok
Ş

Şeyda B.

14 Ağustos 2025 09:15
Bebeğimde dönüyordu 1hafta takip ettim kafasını çevirdiğinden emin oldum baktım gayet kafasını sağ sol yapıyor burnu açıkta kalıyor şükür içim rahatladı şimdi tabi dümdüz gergin çarşaf ve etrafında hiç birşey yok olduğundan emin olun
M

Mekiya B. ..

14 Ağustos 2025 09:22
Bizim yatagimiz da dümdüz etrafında da bir şey yok.bakalim biraz takip edeceğim , gündüz sürekli yerde dönüyor zaten

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir