Yumuşak Memede Süt Olmuyor mu?

111 görüntüleme
G

Gamze V.

8 Ocak 2026 19:27
Selamlar,
3-4 gün önceye kadar göğüslerim semsert olur hatta süt çokluğundan sızmalar olurdu şimdi ise göğüslerim yumuşacık sızıntı yok ve bu şekilde sanki bebeğim doymuyormuş gibi hissediyorum.

Normal olan memenin yumuşak olup süt olması mıdır, yoksa sertleşmesi mi?
S

Songül Ö.

8 Ocak 2026 19:32
Memenin yumuşaklığı ya da sertliği süt miktarını etkilemez diye biliyorum. Ben 14 ay emzirdim ve memelerim hep yumuşaktı. İçiniz rahat olsun bence ☺️
G

Gamze V.

8 Ocak 2026 19:51
Ya teşekkür ederim ☺️
3. Aydayım bende bu şekilde olunca tedirgin olmuştum
A

Ayşe Ş. ..

8 Ocak 2026 19:55
İlk başlarda sert olur sızlar, akıntı olur hatta. Biraz meme yeni kullanilmaya başlandı diye hassasiyet birazda bebek tam emip bitiremiyor sütü küçük olduğu için. Zamanla göğüste hassasiyet azalıyor ve bebek göğüsleri tam boşaltıyor o yüzden yumuşak oluyor. Çok normal yumuşak olması. Birgün sağın deneyin. Bebeğinizin kilo alımı iyi, bez sayısı yeterli ise, huysuzluk huzursuzluk yoksa tamamdır hiç dert etmeyin. Sağlıkla büyüsün inşallah bebişiniz
G

Gamze V.

8 Ocak 2026 20:08
Çok şükür şu zamana kadar kilo alımında problem olmadı. Bugün sağıp denedim. Memelerim sertken normalde tek meme eller serbest sağım makinası doluyordu , bugün 2 memeden 40-50 cc anca süt çıkarabildim :( ve süt olmadığından sanırsam artık sağımın son dklarına geldiğinde uçlarım acımaya başladı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir