Yumurta Alerjisi

82 görüntüleme
D

Dilara ..

11 Ocak 2026 13:57
Bebeğim 7 aylık yumurtanın sarısını ilk tadımda yiyordu herhangi bir sorun yoktu. 2 defa karışım yaptım ikisinde de uyku sırasında kustu biri fışkırır tarzdaydı. 1 ay ara verdik bugün sadece sarısını denedim yine uykusunda kustu ? Yaşayan var mı bu durumu ben yumurta yediğimde sorun olmuyor emzirirken
E

Esra

12 Ocak 2026 08:15
Aynı sorunu yaşıyoruz bir çözüm bulamadık
M

Melek T.

12 Ocak 2026 15:23
Biz henüz ek gıdaya geçmedik. Yumurtaya alerjisi olsaydı bence siz yediğinizde vücudu tepki verirdi. Benim sütümden oğluma geçti vücudu kızarık egzama şeklinde iki aydır geçmedi. Yumurtaya alerjimiz var her iki testimizde çıktı. İsterseniz çocuk doktoruna danışın o gerekli görürse allerji bölümüne yönlendirecektir sizi.
D

Dilara ..

12 Ocak 2026 15:32
3 defa oldu bu durum. Sade verdiğimde sorun olmadı sonra karışım yaptım avokado ve yumurta uyudu uyandı kustu. Ara verdim 3 gün 4.gün tam yulaf unlu karışım yaptım verdim uyudu öksürükle uyandı fışkırarak kustu. Doktor ara verelim 7.5 aylık olsun deneyelim dedi çeyrek verdim satısını yine uyudu uykusunda kusarak uyandı. Ama kızarıklık yok vücutta çok tuhaf bir durum
Ü

Ümmühan ..

12 Ocak 2026 15:32
@Melek T melek hanım kızarıklar vücudunun neresinde benim kızımda da egzama var da sebebini bulamadık henüz
M

Melek T.

12 Ocak 2026 16:54
Göğsünde çıkmaya başladı bacaklarına da geçti ara ara kollarında da çıkıyor. Yani sürekli değişiyor. Yüzünde çıkıyor ara ara. Atopik dermatit bir cilde sahip. Sürekli allerji doktoruna kontrollere gidiyoruz. Sizde şüpheleniyorsanız çok geç olmadan gidin ümmühan hanm

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir