Yumurta Alerjisi

94 görüntüleme
B

Beyza H. ..

20 Eylül 2025 21:17
Bebeğim 10,5 aylık D.K 3800 şuan 8850 kg kilo alımı yavaş alerji testinde yumurta beyazı 0,573 yumurta sarısı 0,324 çıktı deri testide yapılacak yumurta sarısını çok küçük miktarda verebilir miyim birde bende yemeye başladm doktor yiyebilirsin demişti ama döküntü burun tıkanıklığı ve popoda pişik oldu bugün 3 kere kaka yaptı baya kızarmıştı kabızlıkta var aynı zamanda şimdilik ilaç, probiyotik toparladık biraz sert değil 2 3 gündür sizce yumurtayı tamamen kesmelimiyiz bir de kabızlık ve alerjinin bir alakası var mı bizim kusma ve kanlı kaka yok
M

Merve K.

20 Eylül 2025 21:28
Merhaba benimde çocuğumda var doktora götürdüğümde işlenmiş olarak verin gözlemleyin demişti yani fırınlanmış örneğin kekte yumurta giriyo biraz ara verip ara ara fırınlanmış şekilde başlayarak verin gözlemleyin tamamen kesmememizi söylemişti
B

Beyza H. ..

20 Eylül 2025 21:35
Himm anladım ben yiyorum bazen birşeylerin içinde öyle deniyorum ona verdigimde çok rahatsız oluyor bir kere verdim çorbanın içinde rahatsız oldu
A

Ayşe N. C.

20 Eylül 2025 22:47
Benim bebeğim de alerji 24 günlük çıkmıştı 1 yıl diyet yaptım doktor önerisiyle yavaş yavaş açtım sırayla diyeti açarken doktor liste veriyor bebeğe dokunursa zaten başa dönüp tekrar diyete devam ediyorsun alerji alanında uzman bir doktora gitmeni tavsiye ediyorum daha iyi sonuç alırsın
B

Beyza H. ..

21 Eylül 2025 06:59
Öyle yaptık ikinci test sonucumuz bu devam ediyor yani deri testinde bişey çıkarmi onu bilemiyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir