Yüksek Ateş 40 Derece
82 görüntüleme
M
Melike A.
5 Kasım 2025 05:05
9aylık oglum 5 gündür idrar ve kan tahlillerinde enfeksiyon veya hastalık belirtisi cıkmıyo ancak ateşi devamlı 40 dereceleei görüyo acillerde polikiliniklerde bişey bulamıyolar ben gibi olan varmı nasıl bi yol izlemem gerekiyo cocugumun ateşini düşürmek 4 5 saat alıyo sol göz altında kızarıklıklar olusmaya basladı 2 gündür
H
Hümeyra T.
5 Kasım 2025 05:38
Tam şu hastalıktır diyemem ama bizim bir tanıdığın ikizlerinden birinin ateşini de günlerce düşüremediler sonunda ne olduğunu anladılar; araştırma hastanesi kovid demiş bu ihitmali de bir sorun doktora belki böyle bir durum varsa ona göre. Bir de acilde pek bir şey yapmıyorlar ben de ateşle gittim ama gerçekten acil berbat. İyi bir çocuk doktoru işi çözüyor; araştırma hastanesi ya da çocuk hastanesine de bir gidin isterseniz inşallah iyileşir miniğiniz
M
Melike A.
5 Kasım 2025 05:54
Kullandım ınfluanza ilacı dahi kullandım burun sülüntüsü alındı normal cıkıyo ne yapıcagım konusunda artık hicbişey bilemiyorım hastane doktor aramaya calısıyorum her gittigimde elim bos döndüm
S
Sembo
5 Kasım 2025 05:59
6. Hastalık denen hastalık mı acaba onda sadece ateş oluyor başka belirti olmuyor
H
Hümeyra T.
5 Kasım 2025 06:03
Çok geçmiş olsun:( Osman hocaya ulaşmayı denediz mi sivasta yeri. Uyku danışmanı paylaşıyor en kötü onu arayın bir sorun isterseniz
A
Ayşegül Ü.
5 Kasım 2025 06:10
Evet hümeyra hanım haklı , osman hocadan online danışmanlık alın. Veya istanbuldaysanız Zeynep Kamil çocuk hastanesine gidin. Çok geçmiş olsun 🙏🏻🌻