Yoruldum Artık

252 görüntüleme
E

Ece G.

22 Ağustos 2025 19:47
Bebeğimin çok şiddetli gazı olduğu için yenidoğandam 3.aya kadar uykusuz geçirdim geceleri 2 saatte 1 uyandı 3. Ayına kadar şimdi 4e gidicez gece uykuları 1 saate 45 dkya düştü ağlayarak uyanıyor Emiyo sonra sallayarak zor uyuyor kendi beşiğinde asla yatmıyo bizim yatağımızda tek başıma bakıyorum çok yorgunum 3 saat bile uyusam aralıksız şükredicem artık geceleri kalkmakta güçlük çekiyorum ne yaptığımı hatırlamıyorum destek yok malesef
S

Semen Ç.

22 Ağustos 2025 19:50
4. ay uyku gerilemesi .. 30 dk düşmüştü bizim de mahvolmuştum gece 4 de oturup ağladığımı biliyorum. ama geçecek güzel anne 🤍 sonra bebeğin bambaşka beceriler kazanmış olacak, geçecek 🤍
Neslihan Ş.

Neslihan Ş.

22 Ağustos 2025 19:50
Aynısını yaşadım .4 ayda rutin oluştur 1 hafta seni zorlar ben 4 de rahatladım ama beslenme tabiki halen 2 saatte bir 10 aylık şuan oğlum bende destek almadım. Psikolojim cok bozuldu. Biraz daha sabret .bazı bebekler alıştımı bu şekil beslenmeye devam ediyor ne yazıkki
H

Hülya A. ..

22 Ağustos 2025 19:51
Şimdi de uyku gerilemesi başlamış galiba meşhur 4 ay atakları . Keşke çözümü olsa ama yok maalesef biz anne olduk artık öyle ya da böyle buyutucez bu bebekleri. Ben de o kadar yalnızım ki onunla birlikte oturup ağlıyorum . Üstüne bir de kolik bebek. Destek yok kimse yok. Ac susuz akşam oluyor. Uykusuzluk dersen zaten hak getire. Allah yardımcımiz olsun.
E

Ece G.

22 Ağustos 2025 19:54
Hiçbir atağı boş geçmedik meme reddi yapıyo düzeliyo oh diyorum başka birşey çıkıyo büyüse dert büyümese dert kafayı yicem ama çok seviyorum Napıyım çekiyorum işte:(
A

Ayşe N. C.

22 Ağustos 2025 19:59
Aiyyy 4 ayy çilekeş analar Allah yardımcın olsun bacım bu dönemde sadece bebeğinle ilgilen boşver iş felan yapma
Kız benim ki 2 yaşında doğduğu günden beri uyku nedir bilmem hepsi büyüyor da gel de analara sor
S

Saide G.

22 Ağustos 2025 20:37
Büyük ihtimalle diş sancilari da var kehribar bu aylarda takmaya başlayın ben en büyük hatayı gece her kalktığında emzirmekte yaptım o nedenle 40 dk uyudu uyandı ise emzirme yerine bir YouTube uyku müzikleri rutini oluşturabilir siniz bebekler o rutine alişirsa müziği duyduğunda bile uykusu gelir . Emzirme normalde kaç saatte yapıyorsanız o saat gelince emzirin.Cunku çocuklar dış sancisinda emzik kullanmıyorlarsa sizi emzik yapıyorlar.Dorduncu ay geçiş için çok önemli. Hersey geçiyor her annenin dediği gibi psikolojini sağlam tutmaya çalış inan yaşadığın stres bile çocuğa geçiyor gerçekten sen sinirli isen daha çok huysuzluk yapıyor uykusuz kalinca fazlaca sinirli oluyor insan zaten kimsede seni anlamıyor.Bide uyumadan önce gazını çıkarmakta önemli aniden gelen sancılarda bebeği uyandirabilir
E

Elif S.

23 Ağustos 2025 08:29
her uyandığında emziren biri olarak şu an emzik gibiyim, 8. aya girdik sayılır; gece 13-14 kez kalkıyoruz minimum. nereye kadar dayanabileceğim bilmiyorum, hafta içi o uykusuzlukla işe de gidiyorum, sabır ve güç diliyorum sadece hepimize Rabbimden🙏 🤲🏻
uyku eğitimi verebilecek güç buluyorsanız kendinizde, deneyin , sonrası benim hikayem gibi olmasın
E

Ece G.

23 Ağustos 2025 12:51
4. Ayı atlatınca uyku eğitimi alıcam şuan kafamda çok karışık sürekli emmek istiyo ama memeden mutlu ayrılmıyor ağlıyo genelde süt damla damla gelince yetmiyor desem kilosu haftalık 200-250 arası ama mutlu değil benimde psikolojimi bozuyo bu çocuk
T

Türkan ..

23 Ağustos 2025 12:54
8ayda bitti gazimiz mahvolduk pertim çıktı yemin ederim
Z

Zehra U.

23 Ağustos 2025 14:24
Benimki de sürekli uyanıyor ve ağlıyor 2 saatte bir sürekli emziriyorum ama gece buna dikkat edicem en azından bunu 3-4 saate yayarsam iyi olur bence ağlarsa kucağıma alıp emzik verip pışpışlamayı denicem bakalım

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir