Yıldızlı Kahvaltı 🥢🥢🥢🥣

141 görüntüleme
Fadile B.

Fadile B.

20 Ağustos 2025 04:53
Bebeğimizin hem beyin hem kas gelişimini destekleyecek o güzel tarifimi söylüyorum

Serçe parmak kalınlığında avokado bir muzun 1/4'ü yani çeyrek muz yarım ceviz bir çay kaşığı tahin 2 yemek kaşığı yoğurt bir çay kaşığı zeytinyağı bunları güzelce blenderınız varsa blenderı da çekin smoti makineniz varsa smoti makinenizde çekin sonra bu karışımı dolaba attım biraz serinlesin malum yaz aylarındayız bebeklerimiz biraz serinlesin yanına da irmikli yumurta hem protein kaynağı hem hayvansal protein 🥰
Gökçe Ç. Y.

Gökçe Ç. Y.

20 Ağustos 2025 05:23
Şanslı bebekler annelerin özveriyle hazırladığı en iyi besinlerler besleniyor çok şükür 🙏🏻 bende hep bu tarifleri deniyorum en azından 1 kaşık deneme için yiyor benimki klasik ve gıdaları ayrı ayrı yemeyi seviyor ama denemeye devam ediyorum ara ara bu tarifinizi de deneyeceğim teşekkürler
Fadile B.

Fadile B.

20 Ağustos 2025 05:41
Yumurta ırmik ayrı diğerlerini meyve çorbası gibi yapıyorum soğuk soğuk veriyorum çok seviyor 😅 çok teşekkür ederim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir