Yeşil Mukuslu Kaka, Kusma, Emerken Ağlama, Şişkinlik
99 görüntüleme
B
Buse Y. T. ..
4 Ekim 2025 18:22
Bebeğim 50 günlük mekonyumdan sonraki tüm kakalarinda mukus var kaka yaparken zorlanıyor ve gürültülü kaka yapıyor. Doktor mirabalance probiyotik verdi kullanıyoruz . Aynı zamanda relaktaz damla kullanıyoruz. Ancak herhangi bir rahatlama olmadığı gibi mukuslu kaka devam ediyor. Emerken sürekli olarak kendini geriye atıyor sürekli şişkinlik yaşıyor. Son günlerde kakasi daha mukuslu ve yeşil olmaya başladı. Ne kadar ağlasada memedeki sütü bitirene kadar emziriyorum. Yani yeşil kakanin nedeninin ön süt olduğunu sanmıyorum. Kilo alımı iyi ancak zaman zaman mukuslu kusmasida oluyor.Ağlama krizleri yaşıyoruz. Nasılbir yol izlenmeliyim ? Herhangi bir alerji durumu olabilir mi
M
Melisa D.
4 Ekim 2025 18:32
Benzer süreçleri yaşadık bizde, ilerleyen dönemde şiddetli gaz sancıları ve ek gıda sonrası kronik kabızlık eklendi. Doktor doktor gezdik diyebilirim en son gittiğimiz gastroentroloji uzmanı reflü üzerinde durdu. Şuan bunun için bir ilaç tedavisi uyguluyoruz, şikayetlerimiz oldukça geriledi. Bir sonraki kontrolünüzde doktorunuza reflü için danışın isterseniz.
B
Buse Y. T. ..
4 Ekim 2025 18:35
Sordum ama reflü sayılabilecek kadar kusma yokmuş.emdiginin fazlasını kustugunu belirtti doktorumuz.
M
Melisa D.
4 Ekim 2025 18:48
Emzirme sırasında ağlama ve gaz çıkarttıktan sonra rahatlayıp emmeye devam ediyosa bir üzerinde durun isterseniz, biz bu şekilde yaşamıştık. 13 aylıkken aldık bu tanıyı en son gittiğimiz uzmanda. Besin alerjisi diye düşünüp deri ve kan testine kadar defalarca yaptırdık. Hepsi negatif çıktı. Gastroentrolji uzmanında destek almanızda fayda var. Umarım en kısa zamanda rahatlar bebeğiniz,aynı yollardan geçmiş biri olarak ne kadar yorucu olduğunu çok iyi biliyorum🙏🏻