Yeşil Kaka

85 görüntüleme
H

Hanise N.

28 Ekim 2025 16:56
5 aylık bebeğimde demir ilacı sonrası karın guruldamasi yeşil kaka ve iştahsızlık başladi.
Demir ilacını10 gün kadar kullandıktan sonra bıraktık ama malesef belirtileri geçmedi. Sadece geceleri iki kez anca besleniyor gündüz çok zor bir iki kez belki. Kaka tahlilinde sindirilmemis yağ çıktı ekstra bir şey çıkmadı. Ama belli bir sorun var probiyotik başladık ama bir aydır henuz gelişme yok
F

Fatma Ç. ..

28 Ekim 2025 17:16
İlaç ne kullanıyorsunuz demir olarak. Bazılarının içeriği ishal yapıyor. Genel algı kabız yaptığı yönünde olsada kabızlık yapmıyor olarak bilinen demir ilaçlarında bu etki tekrarlıyor. Kaka rengi tam yeşil mi yoksa yeşilimsi kahverengi mi. Birde yanılmıyorsam bebeğinizin sindirimle alakalı bir sorunu vardı ondan kaynaklı bir yeşil renk mi.bunu yalnızca siz ayırt edebilirsiniz. Demir ilaçları kaka rengini boyar ama yeşil değil benim bildiğiö
H

Hanise N.

28 Ekim 2025 17:54
Bebeğimde laktoz intoleransi var ama o gecti sanırım gaz sancılarmiz rahatlamisti.
Newvit Demir ilacı kullandık on gün kadar bıraktık sonrasında.
Tam yeşil hatta iki gündür üzüm tanesi kadar jelimsibir şeyde var kakasinda çok yıprandim bu süreçte
H

Hanise N.

28 Ekim 2025 17:56
Artık sütümde kesilme noktasına gelmiştirdiye düşünüyorum
F

Fatma Ç. ..

29 Ekim 2025 11:09
Bence bir gastroenteroloğa ce ya alerjidoktoruna gitmediysen gitmelisin. Bizimki 7 aylık oldu sayılır hala benzer şeyler yaşıyoruz.bu durumun tek çaresi zamana bırakmak. Zamanla azalıyor. İçini ferah tut. Kendini yiyip bitirdikçe bakıyorsungeriye çocuk kocaman olmuş. Ama senin tek hatırladığın bişeylere çare aramaktan anın tadını çıkaramamış oluyorsun
H

Hanise N.

29 Ekim 2025 11:24
İki branşada gittik dediğiniz gibi tek çözümü zaman sadece artık sanırım. Tat çıkarcak anlar olsa keşke.. Çok zor bir bebek asla böyle hayal etmemiştim 5.6 aydır dışarıya sayılı çıkabilmisimdir. Yabancılardanda aşırı korkuyor bı yere gitsem gittiğime pişman oluyorum. Uzun uzun sevebildigim bir gün bile olmadı bu günleri özler miyim bilmiyorum. Elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz ama değişen pek bir şey olmaması üzücü.
İlk aylara göre çok şükür daha iyi o günler 7.24 ağlardı şimdi biraz ağlama araları açıldı ama hala çok zorluyor
Şikayet etmekte istemiyorum kendimi kötü hissediyorum o benim herşeyim ama o inşallah iyi olduğunda ben nasıl iyi olacağım bilmiyorum ileriye dönük gücüm kalmadı sanki
F

Fatma Ç. ..

29 Ekim 2025 16:09
Allah yardımcınız olsun ne kadar zor olabileceğini çok iyi anlıyorum 7 aydır bizde böyleyiz. İnşallahek gıdayla çok daha güzel toparlar bebeğiniz.
H

Hanise N.

29 Ekim 2025 16:12
Sağ olun inşallah hepimiziin bebişi çok iyi olur 🥰

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir