Yenidoğan Uyurken Giydirme? Üşüyor mu?

61 görüntüleme
C

Ceren ..

4 Kasım 2025 11:13
Bebeğim 40 günlük LC Waikiki’nin 1.6 tog tulumunu denedim dün gece içine uzun kollu Zıbın ve ince bir tulum giydirdim çünkü banyo sonrasıydı. Banyo yapmadığı gecelerde uzun kollu bir Zıbın ile yatırılması tavsiye ediliyor ancak bunun nedense üşüteceğini düşünüyorum bu tulumları r kullanıp da yardımcı olabilecek olan var mı?🥹 aynı zamanda gündüz uykularında Owli markasının 0,5 toglu tulumu var onun içinde gündüzleri 22-23 arası oda sıcaklığında ki park yatağın içi serin oluyor zıbın+ince tulum ve o kolları dışarda tulumu giydirmeyi deniyorum. Bu konuda tecrübeni bilginiz varsa lütfenn destek olun 
S

Sena Ö.

5 Kasım 2025 09:41
Konunun uzmanı değilim ancak bence çok fazla giydiriyorsunuz. Bebeğim şu an 53 günlük 40 gün civarlarında bahsettiğiniz 1.6tog tulumdan ben de almıştım 2 gün giydirdim içinden sadece zıbınla. Ev sıcaklığımız 24 civarında. Hemen isilik oldu bebeğimin göğüs kısmı sıcakladı baya. Terliyordu uyandığında. Şu an 24-25 derece olan evimde sadece zıbınla gezdiriyorum çok daha rahat etti. Ayağına normal kalınlıkta çorap giydiriyorum o kadar. Terlemesi üşümesinden daha tehlikeliymiş bebeklerin

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir