Yenidoğan Uyku Besleme

94 görüntüleme
C

Ceren ..

3 Ekim 2025 18:49
Merhaba, 9 günlük bebeğim var her 2 saatte 1 kesin emzirmeye çalışıyorum tek meme de 15-20 dk kalıyor en az baya da emiyor sonra genelde uykuya geçiyor ama bazı saatler örneğin öğleden sonraki 3-4-5 saatlerinde emzirmek için uyandırmak zorunda kalıyorum çook zorlanıyor kalkmak uyanmak istiyor 40-60 dk uğraşıyorum nerdeyse 3. Saatinde emiyor bir şekilde o sırada tabi 2 saat ara 3 oluyor bilmiyorum bir sorun olur mu bu sizce bunu daha önce yaşayan var mı
G

Gözde ..

3 Ekim 2025 19:02
Bazen benim bebeğimde de olurdu bir sorun olmadı çok şükür ama yine de dikkat etmek lazım sarılık olmaması için. Uyandırmak için ayak tabanina işaret parmağınızla darbe yapabilirsiniz, ayak tabanını ıslak mendille silebilebilirsiniz, bez değişimi yapabilirsiniz, burnunu veya ayağını sıkabilirsiniz. Ama benim bbebeğim de bunlar pek işe yaramadı malesef geçti gitti o dönemler çok şükür .
A

Ayşegül Ç.

3 Ekim 2025 19:21
Benim kızım da çok sık uyanmazdı 2 saatten önce zaten uyandırmazdım bazende 3 saat olurdu ama kilo alımı iyiydi sizin bebeğinizinde iyiyse arada bi böyle olması rsorun olmaz3 saati geçmemek lazımtabi
C

Ceren ..

3 Ekim 2025 19:22
Evet ben de yapıyorum onları ama çok zorlanıyor en son5. Gün kontroülne götürdüm kilo vs kontroller için tekrar hangi zaman gidilmeli dr a?
S

Sevcan A. S.

4 Ekim 2025 04:24
Bebeğiniz prematüre doğan bir bebek değilse 3 saatte bir beslenmesi gayet normal 3 saati geçirmemeniz yeterli.kontrolleri bizim sarılık riskimiz olduğu için 10. Günde tekrar kontrole gittik doktorumuzun yönlendirmesi ile

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir