Yenidoğan Pişik

97 görüntüleme
A

Aslı Y.

3 Kasım 2025 17:27
Merhabalar 25 günlük kızım pişik oldu hafif kızarık, en iyi ne gelir ? Desteklernizi çok kıymetli teşekkürler.
C

Ceren G.

3 Kasım 2025 17:30
Bizim kirk beş gün kadar geçmeyen bir pisigimiz vardı kremler fayda etmemişti orijinal kantaron yağı kullanmıştım günde üç defa ve bol bol havalandirmistim. Ondan sonra zdrave diye bir krem keşfettik o çokiyi geldi
S

Seda S. ..

3 Kasım 2025 17:31
Doktor kontrolü en doğru olanı ben kantoran yağı kullanmıştım.
H

Hümeyra T.

3 Kasım 2025 18:27
Kesinlikle kantaron yağı sürün çok iyi geliyor, diğer arkadaşlar da aynı şeyi önermiş. Bir de 2-3 saatte bir altını muhakkak değiştirin, kirletse de kirletmese de. Ebebekteki pamukları ılık suyla ıslatıp bebeğinizin altını temizleyip ( ıslak bırakmayıp kuru bırakacak şekilde) bakımını da yaparsanız hemen geçecektir inşallah
A

Ayşenur B.

4 Kasım 2025 07:21
Elinizde kantaron yağı yoksa zeytinyağını küçük bi cezvenin içine koyun kısık ateşte , kaynamasın ama , hafif duman çıkınca kapatıyorum altını soğutup cam şişeye koymuştum onu sürüyorum hatta göbek deliğinin etrafına da sürüyordum gaza yardımcı olsun rahatlasın diye , annem öğretmişti bana da
T

Tuğba Ö.

4 Kasım 2025 15:21
Normalde mustela kullanıyorum ben pişik olduğunda sudocrem sürüyorum veb bez değiştirirken havalandırmaya dikkat ediyorum hemen geçiyor
Ş

Şeyma ..

5 Kasım 2025 23:12
Arkadaşların yazdıklarını denemenize rağmen geçmiyorsa mantarda var demektir pişiğe çok benziyor kızım 3 aylıkken küp kırmızı oldu poposu ne yapsam geçmedi ama pişik olsa huzursuzda olurdu oda yoktu zaten çiş yapınca aglama vs gbi en son doktorumuz zalain adında mantar kremi verdi şuan 10 aylık olucaz hala hafif kızarsa o ilacı sürerim sabaha anında geçer

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir