Yenidoğan Memede Uyku
168 görüntüleme
M
Melike K. ..
18 Eylül 2025 19:31
Bebeğim 22 günlük özellikle akşamları emerken memede uyuyo sonrada tam yataga koyduğum zaman 10 dk sonra uyanıp aranmaya başlıyor ve saatlerce aynı döngüyü yaşıyoruz sürekli mama vermek de istemiyorum ne yapabilirim?
J
Jale K.
18 Eylül 2025 19:50
Kızımla bende aynı şeyleri yaşadım zaman tutuyordum biara🤣kucagımda uykuya dalıyor 15dk sonra yatagına koyup elımı gogsune koyuyordum bıde emzık verıp onu agzında tutmasını saglamaya calısıyordum dıger elımle🤣uyanmayıp uykuya devam edebılmesi için
M
Melike K. ..
18 Eylül 2025 19:57
Emziğin bos olduğunu anliyor atiyo geri aglamaya başlıyor 😂
A
Aynur
24 Eylül 2025 06:41
Sizi istiyor çünkü güvende olduğunu bilmek istiyor.tek tanıdığı şey sizsiniz, kokunuz memeniz sütünüzden başka bişey görmedi bu dünyada henüz yeni.korkuyor. Güvene ihtiyacı var. En azından ben kendime sürekli bunları söylüyorum daywnılmayacak gibi olduğu durumlarda. Çünkübazen WC gidemediğin yemeğini yiyemediğin zamanlar oluyo ki çoğunlukla öyle. benimki şuan 1buçuk aylık artık geceleri 4 saati buluyor uyumamız.hiç ağlamadan sadece vızıldanıyor hemen meme verince içerek uyumaya devam ediyor ben de rahatça uyuyabiliyorum. Gündüz de çoğunlukla daha kısa süreli bi döngümüzvar. Bu zamanlar bi daha geri gelmicek ve bana güvenle bağlanması için tek şansım var diye dayanıyorum. Yoksa kolay değil tam olarak gündüzleri 10 dakikamaksimum ayrı yatabilir 🤣 şuan üzerimde uyuyor mesela emdi ve huzurla uykuyadaldı miniğim

Esenay Ç. ..
Emzirme Danışmanı
24 Eylül 2025 08:56
Bebeğinizin memeyi aktif bir şekilde emmesini sağlamalısınız aktif şekilde emdikten sonra uykuya geçer uykuya geçtiği zaman da memede uyumasına izin vermeyin ten teması yaparak uyutabilirsiniz kucağınızda da yatırabilirsiniz bebeğin tekrardan meme istemesinin ve aranmasının sebebi memeye geldiği zaman direk uyuduğu için karnı doymuyor ve bu tepkileri veriyor. Aktif şekilde bebeğinizi emzirdiğiniz zaman güzel bir şekilde uykuya geçecektir
G
Gözde ..
25 Eylül 2025 13:00
Aktif şekilde yenidoğanı emzirmek nasıl oluyor ki ? Çünkü uykudan ne yaparsak yapalım kendini alamıyor. Hafif çimdikleme burnunu sıkma ayağını gıdıklama soguk islak mendille ayağının altını silme hiçbiri işe yaramadı benim çocuğumda. Anlayamıyorum yenidoğanı aktif emzirmek ne demek?