Yenidoğan İshal

56 görüntüleme
N

Nurten C. ..

5 Kasım 2025 06:44
Bebeğim 42 günlük ateş yok ama ishal var. Doktora götürdüm.herhangi bir müdahale yapılmadı.sık sık emziriyorum. Bu durumda yapmam gereken bir şey var mı
M

Merve

5 Kasım 2025 08:16
Bizde de aynı durum olmuştu öncelikle probiyotik önerdi doktorumuz kullandık bir hafta kadar bu ishal devam etti sonra kesildi
B

Büşra T.

5 Kasım 2025 08:30
Günde 4.5 sulu kaka yapıyorsa ishal demek oluyormuş sızde durumlar nasıl
N

Nurten C. ..

5 Kasım 2025 08:35
Acaba hangi probiyotiği kullandınız
Fatma T. .

Fatma T. ..

Uzm. Hemşire

5 Kasım 2025 08:35
Merhaba bebeğiniz halsiz değilse bingildakta çökme yoksa teni kuru ya da ağzı kuru değilse sorun olmayacaktı bunlar olursa tekrar başvurun. Birde ishal sayısıve miktarı önemli artışolursa da değerlendirirsiniz. Anne sütünde bazen günde on defa bile normal sayılabilir
N

Nurten C. ..

5 Kasım 2025 08:36
Altını açınca tek seferde üste 3-4 kere sulu kaka yapıyor
N

Nurten C. ..

5 Kasım 2025 08:52
Fatma hanım bıngıldak normal sadece ishal sulu ve üst üste yaptı o beni endişenlendirdi
H

Hümeyra T.

6 Kasım 2025 08:01
3.aya doğru rotavirüsü de yaygın bir hafta boyunca ishal ve kusma sonrası ateş oldu yatış aldık eğer durum devam ederse bu da aklınızda olsun bu arada salgın da var, yatıs verirlese kabul edin bebeğiniz kücük diye tedirgin olmayın aynı dönem sıvı tedavisiyle üç günde çıktık hastaneden, sonrası probiyotik kullanıp bağırsakları düzene soktuk, çünkü bir hafta kadar da hiç kaka yapmamıstı. inşallah böyle bir durum yoktur kısa sürede geçer

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir