Yenidoğan Gece Uykusu

84 görüntüleme
Z

Zehra I.

4 Kasım 2025 22:20
Bebeğim 26 günlük. Gündüz uykusu yok denecek kadar az . Ağlama krizleri var kolik ve gazlı bir bebek… Gece 3 saatte 1 uyandırıp emziriyorum. Doktor 00.00 dan sonra uyandırma acıkınca kendi uyanır dedi . Bugün ilk kez 22.30 da uyudu 2 saattir uykuda 3 saat sonra uyandırmalı mıyım yoksa kendisi acıkınca mı uyanmalı? Acıkıp uyanmazsa besleyemezsem korkusu yaşıyorum ne yapmalıyım ?
E

Elif Ü. ..

4 Kasım 2025 22:32
Bebekler açılınca uyanıyorlar ama yeni doğanda 2 3 saatte bi uyandırılıp besleyin diyorlar saglıgı verindeyse sarılık gibi bi durum yoksa bence bırakın uyusun
B

Beste N. Ö. ..

4 Kasım 2025 23:01
Benimde bebeğim 32 günlük ne zaman uyanırsa o zaman emziriyorum uyandırdığımda da uyuklamaktan ememiyor zaten. Bez sayısı yerindeyse bırakın uyusun sizde dinlenin
Gizem K.

Gizem K.

4 Kasım 2025 23:13
Bebeğim ilk ay 2 saatte bir emzirmiştim sonra bu süre 2. Ayla birlikte 3 saatte bir oldu ki bebeğimde hep böyle uyandı. 3 ayla birlikte doktorun 6 saatte kadar uyusun 6 saati geçirmeden emzir demişti öyle yapmıştım bebeğimde 5 saatte 6 saatte kendiliğinden kalkıyordu belli bir süreyi ayları küçük olduğu için geçmemek gerekeli şekeri düşebilir
H

Hümeyra T.

5 Kasım 2025 02:06
15.günden sonra bebeğiniz açlığı için uyanır ve ağlar demişti doktorum, ama bu dönemde 4saati de geçirme diye de eklemişti. Osman hocanın gününe göre bebeğin beslenmesi için verdiği bir saat dilimi var o videyu da dinleyin isterseniz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir