Yenidoğan Emzirme

94 görüntüleme
S

Saliha ..

28 Ekim 2025 11:25
Bebegim henüz 13 gunluk. Bazen 20-25 dakika boyunca emiyor.bazen desadece 10 dakika emiyor ve kendiliğinden bırakıyor. Acaba doyuyor mudur. Siz yenidogan bebeklerinizi kaçardakika emziriyordunuz
A

Ayşe Ş. ..

28 Ekim 2025 12:02
Merhaba. Bende çok tereddüt yaşadım. Doktorumun dediği Kilo alımı iyi ise bez sayısı önemli olan. Yeni doğan için 7-8 bez çıkıyor ise yetiyordur demişti. İlk ay bezleri akşama kadar biriktirip saydım hep. Malum lohusalık insanın kafasida yerinde olmuyor. Yetmiyor ise ürik kiristal gelir demişti doktorum. İdrarında pembesi bir leke oluyor bezinde. Bez az ise mama ile takviye yaptık. Sürekli emzirdim emzirdikten sonra 1 ölçek falan Mama yaptık aç ise içiyor hepsini zaten
S

Saliha ..

28 Ekim 2025 12:09
Çok teşekkür ederim. Gerçektenasla mantıklı düşünemiyor insan.
D

Derya E.

28 Ekim 2025 12:21
Doğum sonrasının en zor kısmı emzirme gerçekten 41 günlük bir anne olarak emzirme süresine takılmamanı tavsiye ederim uyuyosa uyandırmaya çalış ama memeyi kendiliğinden bırakıyosa doymuştur ben mesela 2 memeye zorladım hep illa birinden 15 diğerinden 15 dk emsin diye artık bıraktım tek meme 10-15-20 dk kafasına göre emiyor fazlasına zorlarsam kusuyor. Az emse bile acıkınca daha erken memeye gelmek istiyor. Doğum kilosuna geldiyse veya kilo aldıysa hiç emme süresini beboya bırak derim
S

Saliha ..

28 Ekim 2025 13:08
Öyle mi dersiniz.valla çok takıldımhem de bebek uyuyunca sen de uyu diyorlar ama doydu mu acaba diye düşünmekten uyuyamıyorum🥲
A

Ayşe Ş. ..

28 Ekim 2025 13:09
Saliha Hanım. 5 buçuk aydayiz herşeyi gayet normal ama yinede ara ara tereddüt ediyorum. Hele ki yeni doğan döneminde insan hiç kendinde olmuyor. Hepimiz yaşadık yaşıyoruz yanlız değilsiniz. Benimki şuan yüzümü kemiriyor kendinizede bebeğe de yuklenmeyin fazla
S

Saliha ..

28 Ekim 2025 13:58
Çok teşekkür ederim desteğiniz cok onemli. haklısınız gerçekten inşallah düzeltebilirimbu konuda kendimi.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir