Yenidoğan Bebek Ne Giyecek
164 görüntüleme
A
Aybüke Y. B.
8 Eylül 2025 13:57
Çıldırmak üzereyim atlet uzun kollu üst patikli alt bere giyen bebeğim iki kat müsline de sarılı Adanada 30 derece hava var ve klimayı 27de açtığımda bile üşüyecek diyorlar üstüne battaniye örtmek istiyorlar ailemle nasıl anlaşacağım bilmiyorum
S
Saziye G.
8 Eylül 2025 13:58
Bebekler 22 dereceye kadar dayanabilirler
A
Aybüke Y. B.
8 Eylül 2025 14:01
Elleri cildi bizimki kadar sıcak değil ama üşüdüğünü de sanmıyorum yine de kimse beni dinlemek istemiyor boynu bile kabarmış gibi sıcaktan
G
Gamze N. A.
8 Eylül 2025 14:03
Bizde klima kullanıyoruz 24-25 derecede ben zıbın ve alt pijama giydiyorum sadece , klimanın fanını sadece yukarıya veriyoruz. Bebeklerin elleri ayakları soğuk oluyor ordan üşüdüğünü anlayamazsınız
M
Masuma H.
8 Eylül 2025 14:05
Nasil alistirirsaniz oyle gider.Simdi sicaga alistiriyorsunuz ve kista sizin icin daha zor olacak.Her ufak ruzgarda hastalanacak.O yuzden mumkun kadar ince giydirmeye calisin.Bir anda inceye gecmeyin asama asama.Ense ve beli sicaksa usumuyor demektir.
N
Nurten
8 Eylül 2025 15:08
Aileler hep öyle canım. Doktorların videolarını izleterek ilerleyebilirsin. İzlettikçe bu konuda fikirleri değişecektir inşallah. Hepimiz aynı problemleri yaşıyoruz merak etme. Giydirmediğin zaman çocuk hapşırsa giydirmedin de oldu derler, gripli birinden grip geçse giydirmedinde oldu derler, kakası cıvık olsa giydirmedin de oldu derler, yani derler de derler 😂 sen onun annesinin onun in neyin iyi neyin kötü olabileceğini en iyi sen bilir anlarsın. Fikir almak istersen alırsın, almak istemezsen almazsın. Kolaylıklar dilerim 🤍
N
Nurten
8 Eylül 2025 15:10
Bu arada benim bebeğim yaz bebeği ve klimamda yoktu çoğu zaman bezle bile durdu tosun gibi maşallah hiçbişiyi de yok 😂

Ülkü A. B.
8 Eylül 2025 20:23
Bebeğim 2 aylık evde klima çalıştırıyoruz derece 24-25 derece arasında. Ve hep zıbın giydiriyorum sadece ve çorap. Hiç üşümüyor. İlk zamanlarda dereceyi bir iki derece artırdığımda vücudu isilik olmuştu. Şimdi olmuyor artık ve bebekler sıkı giydirilmediğinde soğukta daha iyi uyuyorlar.

Ülkü A. B.
8 Eylül 2025 20:24
Bence ailenize Osman hocanın ve diğer hocaların yenidogan kıyafet derece ile ilgili videolarını izletin
V
Vahide N. A.
8 Eylül 2025 20:41
Bende yazın başında doğum yaptım aynı sıkıntıları çektim bir iki isilik gibi görünce doktor kızdı aşamalı olarak soymamız gerektiğini yoksa çoğalıp hastaneye almak zorunda kalacaklarını söyleyip korkuttum kundak bile yaptırmadım şimdi örtü örtseler tekmeliyor siz pes etmezseniz pes etmek zorunda kalıyolar çokta kalabalık yasakladı doktor dedim valla kafam rahat etti zaten kolik bi bebeğim vardı tahammülüm hala çok az bu taktiği de deneyebilirsiniz bazen video herkese izletilmiyor çünkü
D
Damla G. ..
8 Eylül 2025 21:30
Bodrumda yaşıyorum Haziran da doğum yaptım ne çorap giydirdim ne müsline sardım klima açık ve hep oda ısısı 25 derece elleri ayakları soğuk olabilir normal Bu sıcaklarda patikli alt bere vs çocuk soğuktan değil sıcaktan hasta olur diyor doktorlar. Ailenizle anlaşmayacaksınız onlar siz ne derseniz ona uyacaklar bebişin annesi sizsiniz sizden daha çok kimse düşünemez doktorlar 22 derece olması gerekiyor diyor oda sıcaklığı biz yine hadi 25 de tutmaya çalışıyoruz sadece zıbın
S
Siddika S. ..
8 Eylül 2025 23:45
Bende Vahide hanıma katılıyorum bana da dediler dinlemedim en iyisi doktor böyle dedi diyip konuyu kapatmak
Sen ne kadar dinlersen o kadar çok karışıyorlar
Sen ne kadar dinlersen o kadar çok karışıyorlar
E
Ezgi Ç. V.
10 Eylül 2025 12:35
Merhaba, ben de adanada yaşıyorum üstelik oğlum temmuz ayında doğdu, klima ile 24 dereceye ayarladık tüm evi, 2-3 saatte bir bebeğin bulunduğu odanın penceresini açıp havalandırdık. Tavsiyem nacizane bu kadar sarıp sarmalayın, çünkü hem nasıl alışırsa öyle gider kışın evde kürk giymek zorunda kalır, hemde bu sıcakta isilik döker bu kez de uyuyamaz huzursuz olur. Biz ilk 15 gün atlet zıbın, uzun alt ve üst giydirdik, sonrasında atlet zıbın kısa kollu şortlu tulum ve çorap, klima kapalıysa çorabı da çıkarıyoruz, güle güle büyüsün bebişiniz :)