Yenidoğan Bebeğim Kilo Alcağına Kilo Kaybetti

131 görüntüleme
C

Cavidan G. U. ..

27 Ağustos 2025 14:25
Bebeğim 3400 gram doğdu. 1 hafta sonra ki kilosu 3100 gramdı. Ödemleri gidince kalan kilosu buydu yani. Sonra da tam 1 aylıkken tarttırdım. Kilo almıştır diye bekliyordum. Görünce doktorda şaşırdı, bende şaşırdım. 500 gram kaybetmiş bir de. 2900 gram çıktı kilosu. 1 aylık olana kadar doktorun tavsiyesine göre beslemiştim hep ama 2 saatte bir 20 cc anne sütü verdim. Kilo almadığını görünce de doktora uymaktan vazgeçtim. Şu an 1 buçuk aylık. Sürekli emziriyorum artık baya sık emiyor. Böyle sık emzirmek zararlı mı acaba? Daha önce bunu yaşayan var mı?
M

Mine G.

27 Ağustos 2025 14:31
Bebeğin emmek istiyosa huzurluysa sorun olmaz. Yeni doğduklarında kan şekerleri düşüyor ve sık uyanamıyorlar aslında sık sık beslenmeleri için en az 2 saatte bi diyor doktorlarda. Sizin bebişin biraz daha sık ihtiyacı var demek ki :)
C

Cavidan G. U. ..

27 Ağustos 2025 14:36
Emmeye baya istekli tabi. Öyle olmasa emziremem zaten işkenceyle başladım emzirmeye de. Yeni yeni alıştı daha emmiyordu beni. Şu anda sürekli meme istiyo ama acayip bağlandı şimdi de.
E

Es

1 Eylül 2025 21:52
Siz üçe beşe takılmayın bool bol emzirin. Hiçbir doktor emzirmeye kota koymaz. Anne sütü mama gibi değildir. Açığı kapatmaya çalışıyor büyümeye çalışıyor bebiş, tek ihtiyacı olan şey annesinin sevgisi, sabrı, sütü 🥰
C

Cavidan G. U. ..

1 Eylül 2025 22:27
Öyle yapıyorum zaten 7/24 bebeği emziriyorum. Bildiğiniz damızlık inek oldum😂 Emzirmekten başka birşey yaptığım yok şu an adam gibi. Cuma günü tarttırdım tekrar. 10 günde 100 gram almış onca emmeye rağmen.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir