Yeni Doğan 15 Günlük Kabızlık Acillll

177 görüntüleme
K

Kader P.

25 Eylül 2025 16:11
Bebeğim kabız emziriyorm mamada veriyom ne yapmaliyim patladı ağlamatann yazamıyorm bile
T

Tuğba B. ..

25 Eylül 2025 16:16
Zeytinyağıdicem ama çok küçük poposunu zeytinyağı ile uyarsanız
S

Safiye Ş. ..

25 Eylül 2025 16:24
Acile gidin,, biz sürekli gidiyorduk kolikdi
Hatta şuan bile acildeyiz desem 7 aylik olcaz nerdeyse
E

Emine G. ..

25 Eylül 2025 16:27
Aldığınız mama kabızlık yapmış olabilir zeytin yagi icirin bir kaç damla poposunu uyarin zeytin yagiyla
Gizem K.

Gizem K.

25 Eylül 2025 16:41
Zeytinyağı içirmek yerine zeytinyağlı D vitaminleri var zaten d vitamini başlanıyor doktorunuza da sorun başlayın biz ocean kullanıyoruz yardımcı olur . Aynı zamanda kabızlığınıza uygun doktor probiyotik önerebilir benim doktorum 4. Aya kadar probiyotik önerdi çünkü bebeğin kolik ve gaz sancılarına yönelik bir probiyotik kullanıyoruz rahatlatıyor bebeğimi. Birde kullandığınız mama da kabız yapmış olabilir bu yüzden mama değişikliğini yapmalısınız 10 güne kadar da kaka yapmamaları normal deniyor . Bu konuyu en sağlıkla çocuk doktorunuzla götürebilirsiniz tavsiyem bu söylediklerimden önce doktorunuza danışmanız☺️🌸
C

Ceren Y.

25 Eylül 2025 17:59
Benim oğlum da sadece mama ile besleniyor.ilk başta Aptamil kullandık bize iyi gelmedi HİPP organıc combiotic aldık çok iyi geldi kabız da yapmadı gaz da yapmadı ayrıca symbiosys adlı Probiyotiği kullanıyorum asla kabız da olmadı ishalde
H

Hatice B. K. ..

25 Eylül 2025 18:46
Gizem hanım probiyotiğinizin adı ne acaba benim bebeğimde kolik ve gaz sancıları var doktorumuzdan isteyeceğim
Gizem K.

Gizem K.

25 Eylül 2025 23:40
Forbıome mınıes içerisindeki bakteri lactobacilucus rhamnosus 2 milyar damla olan
Gizem K.

Gizem K.

25 Eylül 2025 23:51
Ama size önerim Osman beyin söylediği gibi içerisinde lactobacillus reuteri olan bir probiyotik çünkü bizde antibiyotik kullanımına bağlı ishal olmuştu aynı zamanda o yüzden de bu verilmişti . Kolik bebeklere Osman bey bu bakterili olanı öneriyor siz ikisini de bi sorun doktorunuza 😊
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

25 Eylül 2025 23:55
Bebeğiniz kaç gündür kaka yapmıyor?
K

Kader P.

25 Eylül 2025 23:56
3gun oluyor çay kaşığıyla zeytinyağı verdim yne yapmadı
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

26 Eylül 2025 00:18
Anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar kaka yapmama bir sorun teşkil etmez. Zeytinyağı içirmeniz kaka yapmasında etkili değil. Dilerseniz bebek yağı ile saat yönünde karnına masaj yapıp bacak egzersizleri ile destekleyin.
H

Hatice B. K. ..

26 Eylül 2025 08:48
Evet Gizem hanım Osman Bey'in o videosunu izlemiştim sadece güvenilir bir probiyotik arıyorum açıkçası devlet hastanesinde kontrole gidiyoruz ve öncesinde bize verilen probiyotik de ishal içindi o yüzden bırakmıştık çünkü bizim sorunumuz gaz şimdi kendim isteyeceğim probiyotiği kullanan annelerin önerileri de iyi olur diye düşündüm ☺️
Gizem K.

Gizem K.

26 Eylül 2025 17:05
Doktorunuza şu probiyotiği bir sorun Bigaia Probiyotik Damla 5 ml
S

Sümeyye

26 Eylül 2025 22:43
Kesinlikle emziren anneler kayısı tüketip kayısılı meyve suyu içsin 1 haftaya kadar anca kakasını yapan bebeğim şimdi2 güne bir kakasını yapıyor günde 1 litre içmeye çalışın
H

Hatice B. K. ..

27 Eylül 2025 05:09
Sağ olun Gizem hanım sorucam. Deneyeyim Sümeyye hanım teşekkür ederim.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir