Yemiyor

180 görüntüleme
G

Gözde G.

26 Ağustos 2025 07:07
Merhaba arkadaşlar düzeltilmiş 4 ay normal 5 ay 20 günlük prematüre bir bebeğim var. Doğum kg 1900 şuanki kilosu 7600 gr. Yaklaşık 3 gündür beslenmesinde ciddi azalma var diş dönemindeyiz ama yeri geliyor 12 saat besleme yapamıyorum. Bezlerinde genelde çiş oluyor ama az miktarda tadım dönemindeyiz onlardan vermeye çalışıyorum mama yemediği zaman ama onları da yemiyor. Sadece dişe bağlamak doğru olur mu bunu
E

Elif G.

26 Ağustos 2025 07:41
Merhaba. Kendi deyimlerimden bahsedeceğim size. Benim de dokuzuncu ayını geçmiş bir bebeğim var ve yeri geliyor ek gıda yemiyor gün boyunu sadece anne sütü ile geçirdiğimiz zamanlar oluyor. Sizin duruma gelince doktorlar bebeklerim başırsak gelişimi için bir çoğu 180 gün yani 6 ayı tamamlamış bebeklerd ek gıdaya başlamayı öneriyor bence siz erken başlamışınız sanırım ilk çoçupunuz ve heyecanlısınız ama anne sütünüz var ise meme vermek hem kolay hem sağlıklı 😂🥰 dördüncü ayda meme reddi oluyor atak haftası oluyor uykusu bozuk oluyor hepsi bi araya gelmiş oluyor diş de oluyordur illa ki. Ama bana soracak olursanız ek gıda da aceleci olmayın memeyi de fazla zorlamadan uyku hallerin de uykulu iken vermeye çalışın üç saate iki saate bi vs
G

Gözde G.

26 Ağustos 2025 07:46
Yormunuz için teşekkür ederim Elif hanım. Öncelikle beslenme sorunu bizde çok uzun zamandır var doktorumuzun tavsiye ile mecburen erken tadım dönemine başladık maalesef acele eden ben değilim keşke öyle olsa tekrar yorumunuz için teşekkür ederim
Z

Zerif D.

26 Ağustos 2025 09:02
Benimde bebeğim 5 ay 29 günlük süt besin alerjisi var bu aralar o da ne mama ne ek gıda tadımı yapabiliypr istemiyor doktorum bana zorlama 3 öğün önüne tadım olarak koy ister kendi alıp oynasın isterse yemesin mamayıda zorlama içtiği kadar içsin dedi bende tavsiyesini dinledim şu 3 gündür tadımlarda yiyor ağzını açıyor bence ya atak dönemi ya da diş dönemi zorlamamak ve stres yapmamak en iyisi
G

Gözde G.

26 Ağustos 2025 12:33
Yorumumuz için teşekkür ederim yememesi bi yana ama susuz kalması uzun süre o endişelendiriyor
A

Ayşe V. ..

2 Eylül 2025 18:20
Az önce 4 ay videosunu izledim Osman hocanın eğer bebeğinizin istahinda bir azalma varsa bir rahatsızlığı olabilir diyor. İsterseniz ateşini takip edin bir de oyun oynamasinda vs. Azalma varsa hasta olabilir diyor. dişine karanfil kürü ya da zeytinyağı ile seyreltilmiş karanfil yağı sürebilirsiniz belki ondan sonra rahatlayıp yemeye devam edebilir

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir