Yatırınca Uyanıyor
153 görüntüleme
B
Burçin I. K.
15 Ekim 2025 07:12
3 aylık oğlum gece uykusunda yatağında uyuyor ama gündüz uykularında hep kucakta yatırdığım gibi uyanıyor bazen deniyorum 20 dk yarım saat uyuyor ama genelde yatırdığım gibi uyanıyor bütün gün kucakta nasıl alıştıracağım
A
Ayşegül Ü.
15 Ekim 2025 07:48
Bi an dedim ki bu mesajı ben yazsam tıpı tıpına aynı şeyleri yazardım, benim oğlum da 3 aylık, geceleri yatağında ama gündüzleri hep kucağımda, ancak kucağımda uyursa 1-2 saat uyuyabiliyor, diğer türlü yatağa yatırınca max 10-15 dakika içinde uyanıyor,bunun çözümü nedir, bilen birileri yazarsa minnettar kalırım 🙏🏻🤍🫂 Burçin hanım gündüz hiçbir şey yapamıyorsunuz değil mi?

Rasime Ç. ..
15 Ekim 2025 08:43
Ayakta sallamayı denedinizmi
B
Burçin I. K.
15 Ekim 2025 09:04
Hayır malesef hiçbir şey yapamıyorum bir de atak haftası mı artık neyse uyanık olduğunda da sürekli memede geceleri de daha sık uyanıyor 4 5 gündür meme için ne yapacağımı şaşırdım
B
Burçin I. K.
15 Ekim 2025 09:04
Ayakta sallamayı denemedim bir de ona alışırsa geceleri de ister diye korktum açıkçası
A
Aylin Ç.
15 Ekim 2025 09:09
Benimki de 1 aylık ben de aynı sorunu yaşıyorum.Bizim sorunumuz gaz sancıları muhtemelen. Damla da kullanıyoruz masaj dayapıyorum sürekli başka ne yapacağımıbilmiyorum kahvaltı yapabildiğime şükrediyorum
A
Ayşegül Ü.
15 Ekim 2025 09:58
@Aylin Çalışkan zaman sadece zaman…. Sezen aksu bu şarkıyı biz gazlı bebek anneleri için yazmış. Her yolu denedim, baştan sınava girip tıp mı okusam da şu gazın bir çaresini bulsam dedim, ama bu işin tek çözümü: zaman. Damlalar, masajlar, duşlar, sıcak uygulamalar çözüm için birer destekçi , çözümün kendisi değil. Bu dönemde bebeğim biraz uyusun diye omzuma aldım, ki ancak böyle gazı unutup uykuya dalabiliyordu, derken bu kezde kucağımdan başka yerde uyumamaya başladı.
A
Ayşegül Ü.
15 Ekim 2025 10:01
@Burçin Işık Karaavcı benim de oğlum 2 gecedir normalde uyandığından daha sık uyanmaya başladı. Ne hissettiğinizi çok iyi anlıyorum. Zaman diyorum. İnşallah bu günler de geçecek.
B
Burçin I. K.
15 Ekim 2025 14:21
@Ayşegül Ünal Tamamen aynı hikaye gerçekten gaz sancılarımdan dolayı kucakta uyumaya alıştı şimdi de devam ediyor inşallah bu da zamanla normale döner bir çözüm bulabilirseniz lütfen söyleyin 🙏🏻