Yatarak Emzirme

192 görüntüleme
İ

İrem

29 Ekim 2025 12:51
4 buçuk aylık bebeğimi ilk kez yatarak emzirdim. Bana dönük olması, aynı anda onu sevmek falan çok hoşuma gitti. Herhangi bir zararı da yokmuş sanırım. Bir önerisi olan ya da şuna dikkat et dediğiniz şeyler mıdır, yatarak emziriyor musunuz bebeklerinizi
H

Hümeyra T.

29 Ekim 2025 12:55
Ebeye sorduğumda gece ve uykulu olduğunda emzirme dedi uyku muhabbetinden dolayı bebeği boğmamak için ama onun dışında sorun yok diye biliyorum.
T

Tülay N.

29 Ekim 2025 12:57
9 aylık olacak hala yatarak emziriyorum tek tavsiyem uykuya öyle geçirmemeye çalış şuan başka nasıl uykuya geçer denemeleri yapıyorum
A

Ayşe

29 Ekim 2025 13:21
4. Bucuk aylık bebegım tazyıkten dolayı ssdece yatarak emzırıyorum😳
İ

İrem

29 Ekim 2025 13:28
Ben de o yüzden başladım Ayşe Hanım ayakta bile emzirdim ama sanırım en çok böyle rahat etti 😌
İ

İrem

29 Ekim 2025 13:28
Çok teşekkürler cevaplarınız için 🌸
D

Damla B.

29 Ekim 2025 14:15
5 aydır bu şekilde emziriyorum. Memelerim büyük olduğu için kucakta ememiyor istemiyor bu şekilde yapıyoruz. Dışarıda zor olması dışında bir zararı yok 😅
İ

İrem

29 Ekim 2025 15:13
Haklısınız Damla Hanımcığım teşekkürler 😅🤭🙏🏻
A

Ayşe

29 Ekim 2025 17:54
Damla hanım dısarıda nasıl yapıyorsunuz zulüm resmen bana
D

Damla B.

30 Ekim 2025 07:48
Ayşe hanım merhaba,genel olarak dışarıda emziremediğim için sütümü sağıyorum biberonla veriyorum ya da mama alıyorum yanıma. Dışarıda emzirmeyecek şekilde ayarlama yapıyorum emzirip çıkıyorum 1 2 saate hallediyoruz işimizi dönüyoruz evde emziriyorum. Geçen gün uzun yola çıktık zulüm oldu bana. Emzirme yastığı kullanıyorum ona yatırıp emziriyorum o zaman sorun olmuyor ama o gün yastığı da evde unuttum mahvolduk. Bacaklarıma yatırıp emzirdim yamuk yumuk 😅 bebeğim kucakta emmiyor asla çok denedim. Bebeği mi tutayım mememi mi tutayım şaşırıyorum valla
İ

İrem

30 Ekim 2025 07:56
Damla hanımın yanıtları bana da yol gösterici oldu. Çok da alıştırmamak lazım o zaman günde bir kere keyif emmesi yaparız yatarak yeter bize 😄
B

Bahar Ş.

30 Ekim 2025 09:50
İrem hanım bebeğim Tazzikten dolayı asla emmek istemiyordu bu yüzden 3 buçuk ay yatarak emzirdim fakat doktorum böyle emeceğine hiç emzirme daha az zarar verirsin dedi bana ama mecburdum ve öyle emzirdim ciğerlerine süt kaçabilir diye beni korkuttu açıkçası şuan 4 aylığız çok şükür tazzik olayı biraz azaldı kucağıma alabildim bebeğimi
İ

İrem

30 Ekim 2025 09:59
Aa bilgi için teşekkür ederim bahar hanımcığım 🙏🏻
B

Bahar Ş.

30 Ekim 2025 10:01
Rica ederim İrem Hanım bebeğin kafasının altına kolunuzu koyarsanız bu tehlikenin önüne geçmiş olursunuz belki araştırmalarım bu yönde oldu
Z

Zehra Ç.

31 Ekim 2025 13:57
Bende yatarak emzirdim hep son 2 aydır. Şimdi kucakta ememiyor genzine kaçıyor ya da istemiyor etrafa bakmak istiyor e öyle de aç kalıyor mecbur yatak koltuk neresi olursa yatıyorum bence kucakta emmeyi bırakmamak lazım. Yatarak emzirme işi dışarda sıkıntı
İ

İrem

31 Ekim 2025 14:24
Haklısınız Zehra Hanımcığım yazan annelerimizden anladığım o benim de. Öyle çok alıştırmamak en iyisi sanırım

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir