Yatak Seçimi
59 görüntüleme
T
Tuğba H.
22 Eylül 2025 22:27
Merhaba kızım 3,5 aylık doğduğunda o meşhur reflü yatağından alıp onda uyuttuk gaz sorunu vb hiç olmadı şükür işe yaradı ancak şuan o yatağa sığmıyor başka yerde de uyumuyor ev yatakhaneye döndü hamak dahil 5 tane yatak var hiçbiri işe yaramadı önerisi olan varsa çok memnun kalırım

Ayça K. A.
Hemşire
22 Eylül 2025 22:53
Anne yanı beşik alın odaları ayırana kadar hayat kurtarıyor üstelik çok rahatlar
T
Tuğba H.
22 Eylül 2025 22:56
Evet var maalesef uyumuyor cırtlı kundakta denedim :( dönüşünüz için teşekkür ederim sanırım 1 2 gece uykusuz kalıp alıştırmaya çalışacağım benim sorunum benim uykusuz kalmam değil de bebeğimin uykusuz kalacak olması.

Ayça K. A.
Hemşire
22 Eylül 2025 22:59
Ağlatmayın ama uyumuyor diye de almayın gündüz uykularını da muhakkak yatakta yaptırın uykusuz kalmadan da alışabilirsiniz ön yargılı yaklaşmayın 🙏🏻 gittiğim her yere oğlumun yatağını götürüyordum sadece onda yatıyor diye yurtdışına giderken götürme şansım olmadı orada aynı markayı da bulamadım çok endişe etmiştim 2. Gece ortamı tanıdıktan sonra kendi uykuya geçmeye başladı. Stressiz olun ki yolunda gitmeyen birşeyler var sanmasın.