Yarım Saatte Bir Uyanma

129 görüntüleme
F

Fatma E.

16 Ağustos 2025 19:40
oğlum tam 6 aylık gündüz uykularında sıkıntı yok ama gece uykusuna geçtiğinde her yarım saatte ağlayarak uyanıyor. diş ağrısıdır diye calpol verdim faydası olmadı. fitil verdim faydası olması. karanfil kürü sürdüm dişlerine faydası olması. sadece emerek sakinliyor ve uykuya dalıyor. sabaha kadar emiyor yani. 15 gündür böyle ve ne yapacağımı şaşırdım artık
H

Hatice Ö.

16 Ağustos 2025 19:42
Çünkü sıkıntısı diş değil, destekli uyuttugunuz için desteği kestiginiz an aynı desteği istiyor, kendi yatağında kendi kendine uyumayı öğretmelisiniz
S

Sıddıka A. Ö. ..

16 Ağustos 2025 20:18
Ben de çok yaşadım bunu hatta bir ara delirecek oldum ama bir süre sonra geçti. Şuanda da 10 aylık hala memede uyuyor derin uykuya geçene kadar bir iki kez uyaniyoe ama derin uykuya geçtikten sonra sabaha kadar ya bir kez ya da hiç uyanmiyor
F

Fatma E.

16 Ağustos 2025 20:22
bir yeri ağrımıyorsa ileride geçecekse bende sabrederim artık napalım 😌
merve

merve

16 Ağustos 2025 20:22
Emzirerek uyutmayı kesmelisiniz bende 4ncü ayında memede uyutmayı kestim sadece gece mama veriyorum gündüz istediği kadar emiyor kızım 1 yaşında suan daha düzene girdi
F

Fatma E.

16 Ağustos 2025 20:28
teşekkür ederim. en kısa zamanda uyku düzeni oluşturmam lazım. çok zor olacak gibi
S

Selbi Ç.

16 Ağustos 2025 21:22
Kızımda 6 ay 21 günlük normalde desteksiz emzik ile kendi uyuyodu gözünü kapatıp ama 1 haftadır yanina yatarak ve yuzumle oynamasina izin vererek uykuya geciyo ve gece cok sık ağlıyor emmek istiyo yada uyaniyo direk alt dis yeri baya belirgin dis mi ağrısı mi var ayırt edemiyorum ve sadece bende susuyo babasında da durmuyo yaşayan var mı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir