Yarım Saatte Bir Uyanıyor
172 görüntüleme
M
Mrs K. ..
1 Ocak 2026 19:03
Bebeğim 7 aylık akşam uykusunda yarım saatte bir uyanıyor kaldırıp omuzumda şak diye uyuyor yatağa indiriyorum uyanıyor artık tükenmiş durumdayım ne yapmalıyım aynı durumu taşıyan varmı gece uykusuna geçememesi normal mi

Ayşe V. ..
6 Ocak 2026 16:07
Benimki de şuan aynı durumda ama kucakta falan da uyumuyor saat başı çığlık çığlığa uyanıyor gece kaldırıp oturtuyorum gülüp oynuyor ben de tükendim valla
Y
Yasemin G.
6 Ocak 2026 19:25
7. ve 8. aylar biraz böyle ya maalesef. Ben de aynı şeyleri yaşadımm şimdi 10 aylık oldu daha düzene girdi. gündüz uykuları fazla gelince gece uyanıyor. gündüz totalde 2-3 saat uyuması yeterli demişti doktor. Arada 3er saat boşluk bırakıp ona göre planlama yapınca düzene girmişti.
T
Tuğbada
6 Ocak 2026 20:28
Üzgünüm ama 9,5 aylık bile aynı sorun var ki gündüz 2uyku ve saatlerine dikkat etmemize rağmen
T
Tuğba
6 Ocak 2026 20:55
Bebeğim 10 aylık geçen aya kadar düzenli uykusu vardı ama son bir aydır çok perişanım gündüz az uyutuyorum ama gece yine aynı saat başı uyanıyor geri uyuyor ama ben uykuya geçene kadar geri uyanıyor😩
M
Mrs K. ..
7 Ocak 2026 18:15
Gündüz uykusu da çok şükür yokki 😅 diyeyim gündüz çok uyudu da gece uyumuyor artık uyku sorunu gelişimini etkileyecek diye korkuyorum.Ben bitik durumdayken bebegimde enerji patlaması sanki çok uyumuştu dinlenmiş gibi ne yapacam bilmiyorum dün gece eşim yüz üstü yatağa indirdi 1,5 saat öyle uyuyabildik 9.ay 10. Da böyleyse 🥲