Yarim Saatlik Gunduz Uykusu
113 görüntüleme
E
Esranur Y.
20 Ağustos 2025 15:42
Bebegim 6aylik oldu ve gun icerisinde1-1bucuk saat arayla yarim saatlik uyku yapiyor ve 5-6kez uyku yapiyor ne yaptiysam uyku suresini uzatamadim . Ne yapmam gerekir

Mihriban Y. ..
20 Ağustos 2025 16:08
6 aylık bebek gündüz en az iki saat uyanıklıktan sonra uyumalı. 1 -1,5 saat uyanıklık bir sonraki uykuya geçişi için kısa bir süre böyle olunca kısa uykular yaşanır. Eğer destekli uyutuyorsanız bu da sebep olur.
E
Esranur Y.
20 Ağustos 2025 16:19
Ama uyumak istiyor saat dolunca nasil engel olabilirim

Mihriban Y. ..
20 Ağustos 2025 16:50
Oyalamaya çalışın yavaş yavaş alışacaktır

Mihriban Y. ..
20 Ağustos 2025 16:53
Aynı durumu bebeğimde yaşıyorduk uyanıklık süresini ayına göre verince düzeldi. 1 saatten sonra bizimki de uyumak istiyor oyalıyorum oyun oynatıyorum veya ev içinde gezdiriyorum faklı yerlere dikkatini vermeye çalışıyorum
E
Esranur Y.
20 Ağustos 2025 17:03
Anladim cok tesekkur ederim yardiminiz icin👏
P
Pınar D. A. ..
23 Ağustos 2025 10:51
Benim de bebeğim şu an 7 buçuk aylık ve iki hafta öncesine kadar hep otuz dk uyurdu. Uyku aralıklarını da düzenledim kısmen desteksiz uyutmaya da çalıştım ama ne yaptıysam hep 31.dakika da uyurdu. Ama iki haftadır biraz biraz düzelmeye başladı. Sanırım dönemsel bir süreç. Şimdi bazen yarım saat uyuyor ama genelde bir saat uyku yapabiliyor. Ben otuzuncu dk da yanına gidip uyandığında pışpış ve emzil ile tekrar uykuya döndüre döndüre alıştırdım. İnşallah sizin bebeğiniz de bir an önce uykuları uzatır