Yardımınıza İhtiyacım Var Lütfen Bilgilendirin
98 görüntüleme
M
Merve
29 Eylül 2025 17:24
Merhaba herkese. Hali hazırda gitmiş olduğum çocuk doktorundan memnun değilim ve devletteki doktorlardan da gittiğimde açıkçası çok iyi bilgilendirme alamıyorum.
Sizden ricam ay ay neler yenmesi gerekiyor tahıllar etler vs vs bana burdan bilgilendirme yapabilir misiniz?
Ve bir sorum daha olacak kızımla ek gıdaya başlayalı iki haftayı geçti ama hala ağzından sürekli çıkarıyor yutmuyor bu normal bir durum mu? Ne zamana tahmini geçer alışır?
Şimdiden teşekkür ediyorum
Sizden ricam ay ay neler yenmesi gerekiyor tahıllar etler vs vs bana burdan bilgilendirme yapabilir misiniz?
Ve bir sorum daha olacak kızımla ek gıdaya başlayalı iki haftayı geçti ama hala ağzından sürekli çıkarıyor yutmuyor bu normal bir durum mu? Ne zamana tahmini geçer alışır?
Şimdiden teşekkür ediyorum

Gözde Y.
29 Eylül 2025 17:54
Bu çok detaylıca bir konu hocamızın bununla ilgili videoları var izlemenizi tavsiye ederim alerjik meyveler ve henüz yememesi gereken sebzeler var

Reyhan A.
29 Eylül 2025 17:59
Bal hariç herşey serbest ama yinede siz bişeylerle karma yapmadan herşeyi tek tek deneyin alerjik olan şeyleri sona saklayın
E
Elif Y.
29 Eylül 2025 18:08
Bugün okudum.keçiboynuzutozu pekmezi verilmezmiş.erken ergenliğe sebebiyet veriyormus

Nazlı G. B.
Diş Hekimi
29 Eylül 2025 18:09
Merve hanım, @Fatma Atagün ‘ün bu konuda bir yazısı var burda dilerseniz oraya iletin sorunuzu 🙏🏼