Yardımcı Olurmusunuz?
84 görüntüleme
C
Canan Y.
16 Ekim 2025 14:35
Bebegim 76 günlük ve 6.500 gram
1. D vitamini huzursuzluk yapıyor diyorlar doğrumu?
2. Bebegim 76 günlük gündüzleri uyumayan bir bebek uyuduğu zaman uzun uyuyor bazen uyandirmalimiyim gece uykusunu etkilememesi için
3. Nasil bir rutin olusturabilirim uyku konusunda?
4. Kilosu.6.500 kilosu iyimi fazlamı ?cok ağladığinda memede sakinlestiriyorum dogrumu yapıyorum?
5.memede bazen uyuyup kalıyor gazini çıkarmadan uykusuna devam etmesini izin vermelimiyim gazini çıkarinca tekrar uyku geçişine zorlanıyoruz?
Yardımcı olurmusunuz ? Teşekkürederim
1. D vitamini huzursuzluk yapıyor diyorlar doğrumu?
2. Bebegim 76 günlük gündüzleri uyumayan bir bebek uyuduğu zaman uzun uyuyor bazen uyandirmalimiyim gece uykusunu etkilememesi için
3. Nasil bir rutin olusturabilirim uyku konusunda?
4. Kilosu.6.500 kilosu iyimi fazlamı ?cok ağladığinda memede sakinlestiriyorum dogrumu yapıyorum?
5.memede bazen uyuyup kalıyor gazini çıkarmadan uykusuna devam etmesini izin vermelimiyim gazini çıkarinca tekrar uyku geçişine zorlanıyoruz?
Yardımcı olurmusunuz ? Teşekkürederim

Kübra N. A.
16 Ekim 2025 15:37
Uyku konusunda @Yasemin Aydın hanım çok ilgili instagramdan ona yazarsanız müsait oldukça cevap veriyor destek oluyor umarım geçer güzel annemiz 🌼
M
Melis Y.
16 Ekim 2025 17:14
D vitamini huzursuzluk yapmadı bizde. Öyle birseyde duymadım. Gündüz benim.kizimda uyumazdi 15 20 dk uyur geri uyanırdı. Ben memede uyutmaya alıştırdım. 1 yaşındahala meme de uyuyor. Zor mu derseniz aslındadeğil memeye koyunca max 10 dk da sızıyor. Uyku rutini ayiniza görehatırlamıyorum ama 3. Aydan itibaren akşam 7.45 rutinimiz var. Bazen jozmaya çalıştığı oldu ama hiç vazgecmedim. 1 yaşında ve vücudu buna entegre olmuş durumda. Bizimki gazını alttan ve ağızdan rahat çıkartanbir çocuktu. Uyuyorsa müdahale etmedim 3 aydan sonra.