Yardıma İhtiyacım Vaaar
136 görüntüleme
M
Merve
21 Ağustos 2025 05:37
Kızım 5. Ayını doldurdu 3-4 gündür gece uykusu nedir bilmiyor. Her düzenimiz aynı değişen bir şey yok gece 2 de kalkıyor mesela sabah 6 ya kadar asla uyumuyor ne yaparsam yapayım olmuyor. Işığı falan açmıyorum konuşmuyorum gözlerine bakmamaya çalışıyorum olmuyor. Gündüzleri de doğal olarak çok huzursuz oluyor. Gece uyuduğu saatlerde de hep kıpır kıpır napacağımı şaşırdım
A
Asel
21 Ağustos 2025 05:40
Şu an 4 aylığız geçen haftalarda gece hep kucakta uyumak istiyordu indirince ağlayıp uyanıyordu ne istiyorsa onu yaptım bu hafta düzene bindik belki sizin bebeginizde kucakta uyumak istiyordur destek bekliyordur
M
Merve
21 Ağustos 2025 05:43
Kucak ayakta kendi kendine pışpışlayarak herşeyi deniyorum inanın olmuyor. Onun için üzülüyorum kendimi geçtim artık uykusuz kalması çok zorluyor onu
S
Sümeyye S.
21 Ağustos 2025 06:42
Merve hanım, merhaba. Herhangi bir sağlık problemi yoksa eğer 5.- 6. ay arasında bir atak dönemi var o olabilir belki. Bizim bebeğimiz şuan 6,5 aylık. 5,5 aylık olduğu dönemde uyku/uyanıklık sürelerinde 2-3 hafta kadar değişiklik oldu. Gündüz 1,5-2 saat uyanık kalıp düzenli olarak 3 uyku uyuyan bebek, 4-5 saat uyanık kalmaya kısa süreli uyumaya başlamıştı. Çok şükür, atlattık. Belki de sizde gece uykularında değişiklikle geçiyordur. Harika Haftalar isimli kitapta okumuştum o dönemle ilgili, burada bir klinik psikologta aynı şeyi söylemişti. İlişkiler dünyası atak haftasının adı isterseniz bir okuyun belki öyledir.
Uykuyla İlgili Aklınızdaki Tüm Soruları Cevaplıyoruz
https://www.babysfer.com/forum/konu/uykuyla-i-lgili-aklinizdaki-tum-sorulari-cevapliyoruz-6890868b1206ea73c81095fd
Bu başlıkta da yanıt bulabilirsiniz.
Uykuyla İlgili Aklınızdaki Tüm Soruları Cevaplıyoruz
https://www.babysfer.com/forum/konu/uykuyla-i-lgili-aklinizdaki-tum-sorulari-cevapliyoruz-6890868b1206ea73c81095fd
Bu başlıkta da yanıt bulabilirsiniz.
A
Asel
21 Ağustos 2025 08:20
Bir de dışarıda gezerek uyutmayı deneseniz açık hava rahatlatıyor arabasinda veya kucaginizda sizi çok iyi anlıyorum umarım en kısa sürede düzelir
M
Merve
21 Ağustos 2025 08:35
Sümeyye hanım teşekkür ediyorum bakacağım şimdi