Yardım

110 görüntüleme
Merve Y. .

Merve Y. ..

5 Ekim 2025 20:36
Bebeğim 1.5 aylık uyumuyorve sadece ağlıyor 9 10 saat sonrasında uyusa Bile uykusu 5 dakika
S

Saliha A. ..

5 Ekim 2025 20:38
dokuz on saat hiç uyumuyorsa bu kadar küçük bebek doktora danışmalısınız bence normalde dayanamaz maksimum iki saat uyanıklık bizimki de bir buçuk aydan biraz büyük
Merve Y. .

Merve Y. ..

5 Ekim 2025 20:40
@Saliha Aydın doktorumuz bebeklerde olur 3 veya 6 ay arasında sancısı vardır normal diyipgaz damlası yazıyor sadece
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

5 Ekim 2025 20:40
Gazlı bebek problemi gibi, fakat öncesinde bir hekim detaylı muayenesi şart. Söylediğiniz ayda bu kadar az uyku altında muhakkak başka nedenler var. Yeterli besleniyor mu? Gaz durumu ne başka bir hastalığı mı var bunların cevaplanması gerekir ilk iş bir hekim muayenesi yaptırın
Merve Y. .

Merve Y. ..

5 Ekim 2025 20:42
@Ayça Karamehmetoğlu Arıkan yeterli besleniyor gaz sancısı mevcut ama gazı çıkıyor fazlasıyla başka hastalığı yok
S

Saliha A. ..

5 Ekim 2025 20:42
doyduğundan, üşümediğinden emin olmak lazım, doktorlar her ne kadar 25 derecede zıbınla yatırın dese de türk bebekler buna uygun olduğunu sanmıyorum en azından ilk altı ay benim bebeklerim kendilerini ısıtamıyorlardı. yani çocuk ısınamadığı için uyuyamıyor sürekli ses çıkarıyor. ağlamalar ya doymamasından, ya gazdan olabilir, ya uykusuzluktan. bebeği kundak yapıpkendş göğsünüzde dışa ya da içe bakarak iyice ısıtın karnını tutun özellikle. bacaklarını yukarı çeke çeke mi ağlıyor karnı şiş mi sert mi anlarsınız gaz masajları var youtubeda bakabilirsiniz. ılıktan biraz sıcak suyla yıkayabilrisiniz rahatlar
S

Saliha A. ..

5 Ekim 2025 20:43
bazen ne kadar çıkarsa da çokgazlı olabilir gazdamlası verebilirsiniz bigaia olan probiyotikli, siz ilaç kullanıyorsanız çok kahve tüketiyorsanız ondan da etkilenebilir
S

Saliha A. ..

5 Ekim 2025 20:44
bazı gaz damlaları antibiyotikler ishal yapıyor bu sefer daha çok ıkınıyorlar rahatlama olmuyor
Merve Y. .

Merve Y. ..

5 Ekim 2025 20:47
Vicol simplex nurse harveys relactaz damlaları kullanıyorum@Saliha Aydın
Merve Y. .

Merve Y. ..

5 Ekim 2025 20:48
Karnı yumuşak ince uzun kollu giydiriyorum üşüme yok terleme yok masaj yapıyorum her yolu deniyorum fakat işe yaramıyor
S

Saliha A. ..

5 Ekim 2025 22:31
normal değil bir bebek on saat ağlamaz acıkınca ağrısı olunca ağlar farklı doktor deneyin
S

Saliha A. ..

5 Ekim 2025 22:32
yani size normal geliyorsa normaldir hee bebek farklı oluyor ancak on saat bu ay bebek için çok fazla
S

Saliha A. ..

5 Ekim 2025 22:33
doğum sırasında bile bir yeri ağrımış olabilir en çok hangi pozisyonda rahat ediyor ellerini kollarını hareket ettiriyor mu
Merve Y. .

Merve Y. ..

5 Ekim 2025 22:34
Evet
S

Sema Ç.

5 Ekim 2025 23:03
Bebeğin keyfi yerinde mi huzurlu mu en onemlisi bu bence tabi bana da fazla geldi bu kadar saat uyumamasi ama egerkeyfi yerindeyse cokda birseyden suphelenmemek lazim gibi geldi bana ama bi doktorun gormesi gerekir kesinlikle en kısa surede bir doktora danisin

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir