Yan Yatıyor

105 görüntüleme
I

Irem

19 Eylül 2025 17:26
3 aylık bebeğim yan dönerek uyuyor ama yüz üstünden sırt üstüne dönemediği için korkuyorum ama gece bir uyanıyorum yan dönmüş ne yapmam gerekiyor
Büşra B.

Büşra B.

19 Eylül 2025 17:29
Benim bebeğim de 3 aylık ben ne kadar düz yatırsamda kendi yan dönğyor sonra da yüzüstü dönüp yatıyor. Siz yan ya da yüzüstü yatırmayın ama kendi dönüp uyuyorsa müdahale etmeyin. Ben sorduğumda bu şekilde cevap verdiler.
S

Sema E.

19 Eylül 2025 17:36
Ben dönmesin diye yanına yastık koyuyorum ama doğru mu yapıyorum bilmiyorum çünkü gelişimi içinde dönmeli ama dönüp nefessiz kalır korkusuyla koyuyorum
I

Irem

19 Eylül 2025 17:43
yüz üstü dönmesinden korkuyorum ben de dalınca sırt üstü çeviriyorum ama dönüyor yine de gazdan dolayı sanırım rahatlatmaya çalışıyorum ama malesef
S

Sena K. E.

19 Eylül 2025 18:37
3 aylıkken benim bebeğimde öyle yapıyordu geceleri korkuyordum nefessiz kalacak diye ama dönmek isteyip dönemezlerse ağlıyorlar gelişim süreci bu engel olmayın bence kendi isterse dönsün , şimdi 6 buçuk aylığız genelde yüz üstü uyuyor dönmeyide öğrendi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir