West Sendromu Hocam Nolur Görün
91 görüntüleme
M
Melike B.
6 Ekim 2025 21:19
Hocam nolur görün yarın doktora gideceğiz ama uyuyamıyorum kaç gündür bu konu hakkında kızımda da olmasından şüpheleniyorum birkaç saniyeliğine kendini kasıyor başını öne düşürüyor omuzlarının arasına alıp kolunu kaldırarak kasıyor seni birkaç saniye sonra devam ediyor ve günde en az 5-10 kere yapıyor şüphelerimde haklı mıyım? @osman gönülal

Ayça K. A.
Hemşire
6 Ekim 2025 21:44
Geçmiş olsun dilerim. 5-10 kere seri nöbetler şeklinde mi ? Yarın doktor randevunuz var bana soracak olursanız hiç kendinizi üzmeyin hekiminiz de şüphelenirse eeg çekilecektir.west tanısı konulsa bile artık konforu arttırmak adına çok güzel hormonlar kullanılıyor. Dilerim ki düşündüğünüz gibi olmasın ama öyle bile olsa çaresi olmayan bir dert değil ne olur üzmeyin kendinizi 🙏🏼 uzaktan konuşmak hep kolay olan ama bir hemşire olarak söylüyorum inanın daha zor tanılarla yüzleşen aileler var şimdiden dertlenmeyin hele bir sabah olsun muayenenizi olun 💕🙏🏼
M
Melike B.
6 Ekim 2025 21:47
@Ayça Karamehmetoğlu Arıkan gün içinde saat başı da yapabiliyor 15 dk da bir de belli olmuyor bazen uykuya dalarken bile yapabiliyor bazen de peş peşe yapıyor 3-4 defa

Ayça K. A.
Hemşire
6 Ekim 2025 21:54
Dediğiniz gibi West olabilir. Yine de dr muayenes ve kesin tanı olmadan kedinizi üzmeyin