Vuruyor
69 görüntüleme
A
Ayşenur B.
29 Ekim 2025 05:11
6 aylık bebeğime oyuncak veriyorum veya önüne bişey koyuyorum hemen vuruyor bazen oyuncağın üstüne, bazen yüzüne bazen masaya vuruyor ,mesela yanında yatayım hemen yüzüme vuruyor .bu durumdan korkmalı mıyım aklıma kötü şeyler geliyor , normal mi
H
Hülya A. ..
29 Ekim 2025 05:47
Benim bebeğim de yapıyor aynılarını oyuncakları yere vuruyor çıkardığı sesi farkettigi için tekrarlıyor. Bence normal bir durum şu an herşeyi kesfediyorlar.
A
Arzu.G
29 Ekim 2025 06:34
Çok normal kesfediyor şuan endiselenmeyin. Birsure devam eder vurma atma şuan zaten sorun olmaz da ilerleyen zamanlarda yanlış olduğunu anlatmak için tepkinizi ayarlayın .kızmaktan bahsetmiyorum mesela atınca gulerseniz yapmaya devam ediyor gormezden gelmek bile ise yarayabilir .daha mama sandalyesinde yemediklerini fırlatma donemi var onunuzde .bu bebekler hep böyle seviyorlar çatpat .14 aylık oğlum hepsini fazlasıyla yaptı hatta gecen ay kafasını duvara vuruyodu
M
Mervenur U.
29 Ekim 2025 07:03
Benim bebeğim de 6 aylık biz baya dayak yiyoruz :) aynı şekilde oyuncakları vuruyor atıyor sonra tekrar istiyor bu normalmiş bi süre böyle devam edecek demek ki sonrası için tepkilerimizle bunun yanlış olduğunu anlatırız anlayacak zamana geldiğin de düzelecektir