Vegaferon Demir İlacı
126 görüntüleme
E
Esma Ö.
31 Ekim 2025 08:05
Vegaferon demir ilacını kullanmam için sağlık ocağından verdiler bebeğim4.ayını yeni bitirdi 6 damla şeklinde vermemi söylediler ama internetten yorumlarını okuduğumda hep şikayetlerle karşılaştım açıkçası vermek konusunda tedirginim bu ilacı kullananlardan bir yorum bekliyorum lütfen söz konusu bebeklerimizin sağlığı
T
Tuğba B. ..
31 Ekim 2025 08:34
2 gün verdim bebeğim ağlamaktan mahvoldu.O günden sonra kabızlık çok çekti.bende baktım şikayet çok içeriğide temiz değil bıraktım.Ocean kullanıyoruz
M
Melike M.
31 Ekim 2025 08:53
@Esma Özden Ayyy aslaa vermeyin bence.Ben 4-5 gün verdim.Çocugum çileden çıktı ağlamaktan.Ben o sıra atak haftasından mı ağlıyor uyumuyor acaba diye düşündüğüm için 5 gün verdim ama sonra anladım ki bu ilaçtan dolayıymış.Vermeyin çocugunuzun ayarları degişir.Ben ondan sonra hemen Bestiron aldım çocuk rahatladı resmen.Bestiron u tavsiye ederim içeriği temiz,Çocugu rahatsız etmiyor,lekesi kıyafetlerden çıkıyor.Biz şuan 10 aylığız halaa bestiron kullanıyorum.1 şişesi 2 ay civarı gidiyor zaten her ay almak zorunda kalmıyorsunuz
E
Esma Ö.
31 Ekim 2025 08:55
Teşekkür ederim yorumlarınız için evet bende tamamen vermekten vazgeçtim şuanda
L
Leman A.
31 Ekim 2025 09:22
Bende kullanmadım çünkü bagırsak düzenlerinş tam anlamıyla bozmuştu 4 gün verdim. Sonrası sidefer. Verdim çokta memnunum.temiz içerikli birürün
S
Safiye Ş. ..
31 Ekim 2025 09:28
Ben hep verdim suan da da bebegim 8 aylik, yorumlari gorunce uzuldum acikcasi, bu kdr iyi dglse saglik ocagi niye veriyor ya :(
M
Melike M.
31 Ekim 2025 09:39
@Safiye Şimşek emin bende bunu çok düşünüyorum.Bu kadar kötü bi ürünü neden sağlık bakanlığı halaa bütün bebekler için veriyor
E
Esma Ö.
31 Ekim 2025 09:40
@Safiye Şimşeksiz de bir yan etki yaptı mı peki
S
Safiye Ş. ..
31 Ekim 2025 09:42
Bebegim kolikdi ztn yani surekli huysuz ve aglamasi vardi o yuzdn anlamadim açikcasi ondan mi dglmi
S
Safiye Ş. ..
31 Ekim 2025 09:42
Kabizligida var baya iste kayisi püresi fln verince anca cikiyor
E
Esma Ö.
31 Ekim 2025 09:44
Anladım bence araştırıp öyle kullanmaya devam edin sizde internette ki yorumları okuyunca zaten ne olduğunu anlayacaksınız
A
Arzu.G
31 Ekim 2025 10:45
Sağlık ocaginin verdiği d vitamini ve demiri kullanmadım yorumlara ve çevremdekilerin tecrübelerini dinlediğim için. Tecrubem yok direkt ikisinde de ocean markaya geçtiğim için ama duyduğum gordugum kadarıyla ikisi de kabızlık ve gaz şikayetini arttırıyor .hiç sorun yasamayan da var ama o riski almaya deger mi siz karar verin tabi ben göze almadım
S
Safiye Ş. ..
31 Ekim 2025 13:24
Ay çok üzüldümya ilk defa duydum
Belki bebeğimin gazı ağlamasi bundanmiş
Belki bebeğimin gazı ağlamasi bundanmiş