Vakumlu Banyo Oturagina Ne Zaman Koymali
151 görüntüleme
S
Sema E.
10 Ekim 2025 19:12
Merhaba Osman hoca 4. Aydan itibaren cansız destekle oturabilir diyor bebeğim 4.5 aylık az az oturuyor banyo oturagina sıkıntı olur mu internette 6 ayı bitirmeli yaziyor

Ayça K. A.
Hemşire
10 Ekim 2025 19:16
4. Aydan itibaren canlı destekle oturur. Vakumlu banyo oturağında yıkamanız için dik durabiliyor yığılmıuor olması gerekir her bebeğin bu dönemi farklı olmakla birlikte tahmini 6-7 ay diyebiliriz
S
Sema E.
10 Ekim 2025 19:16
Kısa süreli oturdu bir sıkıntı olur mu
S
Sema E.
10 Ekim 2025 19:18
Osman hoca 3. Ay canlı destek 4. Ay cansız destek 5. Ay mama sandalyesi dedi videosu var şuan endişe ediyorum bir sıkıntı olmuş mudur

Ayça K. A.
Hemşire
10 Ekim 2025 19:24
Hayır bir sıkıntı olmaz. Sadece zorlanırsınız bebeğiniz de zorlanır :) bir sıkıntı yaşayacağınızdan değil.dediğin gibi her bebek kendine özel oturabiliyor ve kendini dik tutabiliyorsa oturtun tabii
G
Gülşah T.
10 Ekim 2025 20:04
Ayça Hanım merhaba benim bebeğim de şuan 4.5 aylık ve ben 3.5 aylıkken yavaş yavaş canlı destekle oturtmaya başlamıştım şimdi de cansız destekle oturtma denemeleri yapıyorum bebeğim başını dik tutabiliyor fakat karın üstü iki kolu üzerinde pek fazla duramıyor yani yastık vs ile destekliyorum (tummy time sırasında) umarım anlatabilmişimdir. Henüz dönmeye de başlamadı acele mi ediyorum dersiniz?
@Ayça Karamehmetoğlu Arıkan
@Ayça Karamehmetoğlu Arıkan

Ayça K. A.
Hemşire
10 Ekim 2025 20:06
Azıcııık acele ediyor olabilirsiniz 🥹 genelde 5. Ayda dönmeler başlar ama 7. Aya kadar devam eder bu süreç çok acele etmemek gerek. Her bebeğin kendi gelişimi olduğunu unutmayalım. Tummy time sürelerini yavaş yavaş arttırarak sürece destek olabilirsiniz tabii ama çok zorlamamak gerek sevgiler 💕
G
Gülşah T.
10 Ekim 2025 20:13
Teşekkür ederim😊😊

Ayça K. A.
Hemşire
10 Ekim 2025 20:13
Ne demek, her zaman 🙏🏼💕