Vajinal Yapışıklık
171 görüntüleme

Mihra i.
12 Eylül 2025 17:54
Merhabalar kızımda vajinal yapışıklık durumu oldu 6 aylıkken çekiştirilerek açıldı herhangi bir krem falan kullanmadık ama bu tekrar ettiği için şu an 18 aylık tekrar bir doktor kontrolüne gittik ve bize krem verildi bu durumu yaşayan var mı ya da krem sonrası tekrar etti mi
A
Aslıhan B.
12 Eylül 2025 18:25
Bizim de 4 aylık yapışma henüz başlamıştı ki hergün orayı biraz acıp tamamen yapısmasnı engellememizi istedi doktor. Hergün bir kere açmak zorundaym:(
G
Gizem Ç. A.
12 Eylül 2025 19:17
Merhaba benim kızımda da oldu 17 aylık hormonlu krem kullandık bi işe yarmadı çocuk cerrahisi müdahale etti açıldı ama tekrarlaması mümkün sürekli kontrol edin dedi. İşlem yapılalı 5 gün oldu şuan için birşey yok her kremi kullanmayın dedi ve bez bedenini değiştirin 1 beden büyük olsun vajinasını sıkıştırması dedi. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Mihra i.
15 Eylül 2025 13:27
Merhaba kızlar yanıtları yeni görüyorm bizde krem kullanıyoruz da bana da bı ise yaramıycak gibi daha yeni basladik kreme ama bizim doktor hormon lu şu an için vermeyeceğim dedi başka bir krem verdi oradaki o yapışan kısmı incelte incelte açacakmış onu kullanıyoruz şu an için benim kızım 4 aylıkken fark etmiştim devlet hastanesindeki doktor elle çekiştirerek açtı o da tekrar edebilir dedi herhangi bir krem vermemişti ve tekrar da etti şu an 18 aylık umarım krem işe yarar

Mihra i.
15 Eylül 2025 13:29
Gizem hanım cerrahi işlemden sonra kızınızın durumu nasıl bir ağrı falan yaşıyor mu acaba Bizim doktor elle çekiştirdikten sonra benim kızım çok korktu hala bezini değiştirirken falan poposunu sildiğim zaman bacaklarını kapatıyor korkuyor açıkçası cerrahi işlemden de korkuyorum tabii umarım öyle bir şeye gerek kalmaz Bir de nasıl yapıldi işlem normal ameliyat gibi mi

Mihra i.
15 Eylül 2025 13:31
Aslı hanım yanlış anlamadıysam oradaki yapışıklığı mı açıyorsunuz yani eğer öyleyse bebeğiniz korkmuyor mu bizim doktor bir kere çekiştirerek açtı da benim kızım çok kötü korktu yani o yüzden

Ümran A.
15 Eylül 2025 13:52
Geçmiş olsun öncelikle
Konuya dair bir fikrim yok ama bir sorum olacaktı. Yapışıklık olup olmadığını nasıl fark edebiliriz ?
Konuya dair bir fikrim yok ama bir sorum olacaktı. Yapışıklık olup olmadığını nasıl fark edebiliriz ?

Mihra i.
15 Eylül 2025 17:09
Ben kızım 4 aylıkken fark ettiğimde yani genelde poposunu temizlerken normalde sağlıklı bir vajinanın görüntüsü nasıl olur onu düşündüğümde dış dudaklar değil iç dudakların yapışık olduğunu fark ettim idrar çıkış yerine doğru incecik bir şekilde birbirine yapışık olduğunu fark ettim ilk başta acaba normal mi diye düşündüm ilk anneliğim bu arada bilmiyordum biraz araştırdım böyle bir şeyin olduğunu gördüm çok şaşırdım sonra hemşiremizle konuştum o da böyle bir şeyin olduğunu söyledi ve doktora gösterdiğimde doktorumuz da yapışıklığın olduğunu söyledi

Ümran A.
15 Eylül 2025 18:57
Çok geçmiş olsun.
Benim de ilk bebeğim ve bu durumu pek çok kez okudum , bizde de olurda fark etmezsem diye korktum allah korusun. Yanıtınız için de teşekkür ederim, dediğiniz gibi dikkat edecem ben de
Benim de ilk bebeğim ve bu durumu pek çok kez okudum , bizde de olurda fark etmezsem diye korktum allah korusun. Yanıtınız için de teşekkür ederim, dediğiniz gibi dikkat edecem ben de

Mihra i.
15 Eylül 2025 20:13
Rica ederim genelde bezli bebeklerde oluyor sanırım sürekli kapalı olduğu için bazen bez kıyafet de sıkıyor Islak mendil tarzı şeylerde etkiliyorms
G
Gizem Ç. A.
21 Eylül 2025 07:40
Merhaba sorunuzu yeni gördüm kusura bakmayın. Kızım cerrahi işlem sırasında biraz korktu ama sonrasında bir sorun yaşamadık. İşlemden sonra ağrıbsızı yada benzer bir sorun yaşamadık. Şuan için her hangi bir sorun yok bepanthol pişik kremi kullanıyoruz başka krem kullanmayın dedi doktor.

Mihra i.
21 Eylül 2025 08:29
Önemlidegil 🌸 bişeydaha soracağım işlem yapılırken anestezi yapıldı mıo bölgeye yoksagenel anestezimi yapildi
G
Gizem Ç. A.
22 Eylül 2025 09:41
Hayır anestezi yapılmıyor anestezi yapılacak bir durum yok ki zaten ince zarımsı bir yapışıklık onunda batikon ve küçük bir makasla açıveiyorlar sonrasında acısı yada ağrısı yok sadece antibiyotikli krem kullandırıyor. İşlemden sonra temizliğe dikkat etmek lazım ara arada açık bırakıp havalandırın hiç bir sorun olmuyor