Uzamis Sarilik
130 görüntüleme
R
Rahime
12 Ağustos 2025 06:10
Merhaba bebegim dogum kilosu 3400 guncel kilosu 5100 ve 43 gunluk daha. Beslenmesi gayet iyi anne sutu aliyor sadece hatta doktorumuzun dedigine gore kilosu onde gidiyor. Fakat halen teni gozunun ici sari. Tahlil yaptik degerleri normal fakat 43 gun olmamiza ragmen uzamış sariligi var bu durumu yasayan var mi acaba cok uzuluyorum l her baktigimda cocuga
R
Rüm ..
12 Ağustos 2025 06:19
Merhaba benim oğlumun da iki ay sonra geçmişti sarılığı değerleri normalse doktorunuz da gözlemlemişse bi sorun olmayacaktır yavaş yavaş düzelir
R
Rahime
12 Ağustos 2025 06:22
Tahlillerini yaptık bilirubin 11.7 çıkmıştı tsh değerlerimizle normal çıktı doktorun demesine göre değerimiz gittikçe düşüyor anne sütü sadece alıyor ama bir türlü rengi düzelmedi bu konuyu çok sıkıntı ediyorum kendime psikolojim bozuldu diyebilirim etrafımda hiç kimsede olmadı çünkü böyle bir durum inşallah dediğiniz gibi düzelir
R
Rüm ..
12 Ağustos 2025 06:31
Psikolojinizi bozmayın bende ilk defa böyle durumla karşılaşmıştım ama zamanla düzelmişti tabi ben doymadığını düşünerek mama da vermiştim sizin bebeğiniz doyuyor ve değerleri de düşüyormuş aklınızı bulandırmayın geçmiş olsun 🙏🏻
Ö
Özge D.
12 Ağustos 2025 06:59
Merhaba bende aynı durumu yaşıyorum.Bebeğim 2 aylık uzamış sarılığı var rengi bazen düzeliyor gibi oluyor ama gene sarı inşallah zamanı gelince açılacak diye bekliyorum
R
Rahime
12 Ağustos 2025 07:01
Evet evet bazen turincu oluyor hatta doktoruniz ne dedi size peki bu durumls alakali
Ö
Özge D.
12 Ağustos 2025 08:05
Bol bol emzirme ve zamanla düzelecek dedi bizim değerlerimizde genelde yüksekti
R
Rahime
12 Ağustos 2025 08:51
Sadece anne sutu mu veriyorsunuz bide benimki emmiyor sagip veriyorum oda iskence oluyor bana dahada

Tuğba Ş. ..
Fonksiyonel Tıp Doktoru
13 Ağustos 2025 17:08
Altta yaran nedenler dışlanmalı kc, tiroid, birkaç genetik test, batın usg yapılmalı hepsi normal çıkarsa anne sütü sarılığıdır. Zararsızdır kendiliğinden geçer. Bizimki 4. Ayda geçti. Açlık ile alakalı değildir açlık ile alakalı olan çok kısa sürede geçer.
E
Elif M. Ç.
13 Ağustos 2025 17:28
Anne sütü sarılığıdır muhtemelen benim oğlum da yaşadı 45 günlükken geçti bir problem olmamıştı gönlünüzü ferah tutun umarım sizin de bir problem olmaz . Bir aylık olana kadar geceleri kalkıp mama da veriyordum anne sütü dışında . 4080 gr doğup üçüncü günde 3800e düşmüştü . Ama toparladı sizin bebeğiniz de toparlar içiniz rahat olsun
R
Rahime
16 Ağustos 2025 08:41
İnsallah toparlar halen gecmemis durumda sali gunu 7. Haftaya geçiyoruz bazen turunculasiyor gbi gozume geliyor diyorum ya psikolojimi bozdum beyaz renkleri bile sari olarak goruyor gbiyim
Z
Zinnet K.
16 Ağustos 2025 10:13
Çok haklısınız üzülmekte. Sizinle aynı şeyleri yaşadım. Meğer çocuğum beyazmış :) inanın geçiyor. değerlerinizde düşüşe geçtiyse korkmayın bol bol emzirin. Birde gözlerdeki sarılığn geçmesi uzun sürebiliyor endişelenmeyin.
R
Rahime
16 Ağustos 2025 10:21
Cevaplariniz icin cok tesekkur ederim icimi rahatlattiniz 🌸🌹