Uyutmaya Çalışırken Eliyle Vuruyor 5,5 Aylık

134 görüntüleme
Ayşegül A.

Ayşegül A.

6 Kasım 2025 11:48
Arkadaşlar oğlumu ayakta sallayıp yada emzirerek uyutuyorum.uyutmaya çalışırken ve emerken elini hep yüzümde gezdiriyor.dokunmak istiyor.babası uyuturken ona da aynısını yapıyor.ama son günlerde hem uyutmaya çalışırken hem emzirirken vurmaya başladı göğsüme.hem yanağıma dokunuyor hem arada vuruyor😅 bu vurma huyu sebebi acaba uyuyamıyorm diye sinirlendiği için mi? Emerken de uyuduğu için ona da sinirleniyo kıvranıyo vuruyo.sadece yüze dokunma vardı bu başladı şimdi de.yaşayan var mı böyle?
H

Hatice B. K. ..

6 Kasım 2025 12:37
Bizde de var ben kötü bir şey gibi düşünmedim uyumaya çalışırken dalamadığı için vuruyor gibi
Ayşegül A.

Ayşegül A.

6 Kasım 2025 13:03
@Hatice Bucak Karaduman ben de düşünmedim de bizim gibi yaşayan var mı merak ettim😅 değişik şeyler yapıyolar ya😅
Ümran A.

Ümran A.

6 Kasım 2025 14:13
Merhabalarr benimki de vurmuyor ama çimdikliyor. Tırnaklarını da kesiyorum ama nasıl yapıyorsa çok acıtıyor😂
Her yeni gün yeni şeyler geliyor 🐣😌
H

Hatice B. K. ..

6 Kasım 2025 16:20
Evet çok değişikler 😂 ama benim hoşuma gidiyor bu durum ☺️
Ayşegül A.

Ayşegül A.

6 Kasım 2025 19:42
Ümran benimki de yüzümü sıkıyo cimdikliyor ama dediğin gibi baya da güçlü sıkıyor kereta😂
Ayşegül A.

Ayşegül A.

6 Kasım 2025 19:44
Hatice hanım yeni bi insan dünyaya gelmiş ve her gün farklı şeyler öğreniyor.ve ben hep diyorum bebekken biz de bu zamanlarda bunu öğrenmişiz,şunu keşfetmişiz.mesela gülmüşüz belli bi ayda.Kendi bebekliğimizi hatırlamadığımız için baya değişik geliyor benim de hoşuma gidiyor tabi bunları kendimiz de öğreniyoruz.Ve onun da bunları öğrendiğini görmek çok güzel😊🤲🏻
A

Ayten T. ..

7 Kasım 2025 19:18
Benim kızımda öyleydi kuçağımda yüzüme vuruyordu yatağında yattığında yatağına vuruyor beşiği kedi gibi tırmalıyordu bende uyku arkadaşı aldım sevdi ona sarılıyor oynuyor artık vurmuyor tavsiye ederim onların stres atma yöntemleri böyleymiş
Ayşegül A.

Ayşegül A.

8 Kasım 2025 10:09
@Ayten Temel valla yatağını tırmalama olayı da var bizde.uyku arkadaşına başlayayım ozaman.teşekkür ederim ayten hanım
N

Nil B.

10 Kasım 2025 09:48
Merhaba regülasyon yani kendi rahatlatmak için yapıyorlar bunu benim kızım da hem kendi kulağını hem benim kulağımı çekiyor uykuya dalarken artık küpe takmayı hayatımdan çıkardım 😄

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir